Det bedste i 21 år! Danmark historisk højt på verdensranglisten

Danmark er nu i top ti i verden ifølge FIFA's rangliste

Det er to år siden, at Danmark nåede et historisk lavpunkt på FIFA's verdensrangliste som nummer 46, men de glade dage er tilbage i dansk landsholdsfodbold.

I hvert fald hvis man skal tro selvsamme FIFA-rangliste.

FIFA har torsdag offentliggjort en opdateret verdensrangliste i kølvandet på VM-slutrunden, og her er Åge Hareides mandskab avanceret tre pladser op som nummer ni, og dermed er Danmark altså et top-ti-hold i verden.

Danmark går blandt andre forbi Argentina og er á point med Spanien.

Den helt store taber er Tyskland, der floppede fælt til VM og røg ud efter indledende gruppespil.

Tyskerne er dalet 14 pladser og er nu nummer 15. Højdespringeren er viceverdensmestrene fra Kroatien, der nu er nummer fire efter et hop på 16 pladser.

Verdensmestrene fra Frankrig avancerer seks pladser og kan nu kalde sig verdens bedste fodboldnation. Belgien er nummer to og Brasilien nummer tre.

Danmarks niendeplads betyder samtidig, at de rød-hvide er det bedste landshold i Norden. Sverige er på 13. pladsen, mens Island dykker ti pladser ned som nummer 32. Norge er nummer 53.

Se hele listen her

Når La Liga-sæsonen fredag sparkes i gang, er det samtidig startskuddet til en ny
omgang på Holdet.dk.
Foto: Emilio Morenatti/AP Sport og Spil SIDSTE CHANCE: Sådan vinder du i La Liga-manager

Jan Ullrich har kæmpet på mange fronter, men når de forkerte lokker ham, har han svært ved at bide tænderne sammen og takke nej, siger vennerne. Foto: Joel Saget/Ritzau Scanpix Sport og Spil Vennerne om Jan Ullrichs nedtur: For nem at lokke

Patrick Nielsen optræder i en musikvideo af A'typisk, som er medlem af Satudarah. Foto: PR Sport og Spil Har lille søn med: Topbokser i rockervideo

52 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere