Det uhyggelige exit på topplan: Zidane fortryder skandale-handling

Zidane blev smidt ud i sin sidste kamp som professionel, da han sendte Materazzi til jorden i VM-finalen. Nu ser han tilbage, og han er bestemt ikke vild med det

Ved VM i 2006 var det nok mest bemærkelsesværdige øjeblik, da Zinedine Zidane sluttede sin professionelle karriere af med at stange Italiens Marco Materazzi i brystet i finalens forlængede spilletid.

Derefter tabte Frankrig i straffesparkskonkurrence og Italien var verdensmestre for fjerde gang i landets historie. Nu har franske Telefoot i forbindelse med deres 40 års jubilæum sat sig sammen med Zidane selv, hvor den nuværende Real Madrid-træner ser tilbage på situationen.

- Jeg føler mig ikke stolt. Jeg er slet ikke stolt over, hvad jeg gjorde i forhold til alle de unge mennesker, alle de trænere og alle de frivillige, som gør fodbold til noget helt andet, lyder det fra Zinedine Zidane.

Han gør det da også klart, at han fortryder, at karrieren skulle ende sådan.

- Men det er en del af min karriere og mit liv. Det er en af de ting som man - selvom det ikke er rart - er nødt til at acceptere og fordøje, siger Zidane.

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/503011
Zidane nåede dog tidligere i sin spillerkarriere at vinde alt, hvad der var værd at vinde med Champions League, VM og EM samt mesterskaber i både Spanien og Italien som en del af de mange titler. Som træner er han også allerede godt i gang hos Real Madrid, hvor han har vundet både mesterskabs- og Champions League-trofæer.

zidane blå bolg

Zidane-dominans: Real Madrid vinder Super Cup'en efter flot spil:

Hareide løfter sløret: Skjult trussel mod Danmark

Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag