Disse hænder former dansk fodbold

Thomas Jørgensen er landsholdsspillernes foretrukne behandler, og nu har ejeren af Protreatment også Daniel Agger på sin kundeliste - de seneste måneder har de to arbejdet intenst sammen

Thomas Jørgensens hænder former dansk fodbold. Han er behandler for Daniel Agger og flere øvrige på det danske landshold (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Thomas Jørgensens hænder former dansk fodbold. Han er behandler for Daniel Agger og flere øvrige på det danske landshold (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Thomas Jørgensens talent rakte aldrig længere end til Danmarksserien. Alligevel er den 39-årige kalundborgenser blandt de vigtigere personer i dansk fodbold.

Thomas Jørgensens hænder er nemlig med til at forme den. Ejeren af Protreatment har et kundekartotek fuld af prominente navne og har efterhånden haft det meste af landsholdet igennem sine hænder.

Det er på hans klinik i Dragør, at Nicklas Bendtner har trænet og er blevet behandlet.

Landsholdsfodbold Olsen udtager Brøndby-back til landsholdet

Simon Kjær har længe benyttet sig af Thomas Jørgensens evner, behandleren har rejst rundt sammen med Kevin Magnussen, og de magiske hænder har også en aktie i, at Pione Sisto nu kan kalde sig for landsholdsspiller.

FC Midtjyllands stjernefrø har i nogle uger i maj været været igennem et behandlingsforløb hos Thomas Jørgensen, som fik ham gjort klar til guldkampen mod FC København – og til landsholdet.

- FC Midtjylland har sendt mange spillere over, og det er samtlige klubber fra Superligaen, at vi har spillere fra. Vi har mere eller mindre et fast samarbejde med de fleste klubber, siger Thomas Jørgensen, der er uddannet fysioterapeut, men som årene er gået, er han blevet meget mere end det.

- Jeg stjæler, hvad jeg kan inden for alle de uddannelser, jeg har taget, om det så er fysioterapi, diverse sportsmedicinske uddannelser eller kinesisk medicin. Jeg ser meget helhedsorienteret på det, og det handler om at få styr på hele kroppen, siger Thomas Jørgensen, der i flere af de internationale selskaber, han arbejder sammen med, er blevet udnævnt som biomekanisk specialist.

Daniel Agger til tælling, efter han var blevet trådt over tæerne. Brøndby-kaptajnen er tilfreds med udviklingen i foråret. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Agger: Vi skal have styr på bundniveauet

I efteråret fik han så en udfordring, som han er godt i gang med at løse.

Ekstra Bladet kan i dag fortælle historien om landsholdets anfører Daniel Agger, og om hvordan Thomas Jørgensen i samarbejde med Brøndbys sundhedsstab er ved at få styr på en 30-årig krop, der af mange har fået stemplet skrøbelig.

Men er den så også det?

Få svaret i EKSTRA, hvor Thomas Jørgensen fortæller om, hvordan Daniel Aggers fysik skal forstås, og hvad de i fællesskab gør, for at landsholdsanføreren uden problemer kan fortsætte karrieren i Brøndby og i rødt og hvidt fem år endnu.

Hvis det altså er det, han har lyst til.

- Det ser bedre og bedre ud. Vi mangler tre-fire måneder endnu, men så kommer vi også til at se en spiller på et højt niveau, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen, der ikke ser noget karrierestop lige om hjørnet (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Sport Han holder Agger klar

0 kommentarer
Vis kommentarer