Annonce:
Annonce:

Dolberg rygtet til storklubber: Nu taler han om fremtidsplanerne

- Jeg er glad for at være i Ajax og fortsætter her i næste sæson, siger Kasper Dolberg

AP/IMG Media: Dolberg scorer efter at være blevet nedlagt.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ALMATY (Ekstra Bladet): Manchester United, Manchester City, Everton, Dortmund, Leipzig, Milan, Napoli og Barcelona.

Spekulationerne om, hvor Kasper Dolberg skal spille i den kommende sæson har været mange og rygtestrømmen har den senere tid nærmest ikke været til at stoppe flere måneder før transfervinduet officielt åbner om få uger.

På det fashionable Ritz Carlton i hjertet af Almaty, hvor det danske landshold er indkvarteret forud for VM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan lørdag, satte Ajax-kometen perspektiverne op for den nærmeste fremtid. Altså til og med næste sæson.

- Jeg er glad for at være i Ajax, det er en god klub, en god by og jeg spiller hver weekend. Jeg er indstillet på at blive i klubben, slår Kasper Dolberg fast.

Annonce:

Kasper Dolberg bliver i Ajax. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/All Over Press
Kasper Dolberg bliver i Ajax. Foto: Kieran McManus/BPI/REX/All Over Press

Oven på en debutsæson, hvor han slog tæppet væk under alt og alle er resultatet også ganske imponerende: 23 mål og syv assist i 49 kampe.

Den pludselige og lidt uventede succes samt det store internationale gennembrud er også kommet en smule bag på den stille, ydmyge knægt fra Voel ved Silkeborg.

Mærker efter hvad der er rigtigt
- Det hele er også meget nyt for mig. For et par måneder siden havde jeg tanker om, jeg skal være i Ajax i mange år. Og det er ikke sådan, at jeg tænker jeg skal væk efter tre år.

- Jeg mærker efter, hvad der føles rigtigt. Og jeg fortsætter i Ajax, hvor jeg har det rigtig godt, konstaterer Kasper Dolberg, der formentlig på lørdag også må indstille sig på en jokerrolle, fordi Nicolai Jørgensen står foran i køen.

Annonce:

Den danske angriber, som på billedet er i Kasakhstan med landsholdet, har kun spillet på seniorniveau i et år og vil da også blive i Ajax i næste sæson. Foto: Lars Poulsen
Den danske angriber, som på billedet er i Kasakhstan med landsholdet, har kun spillet på seniorniveau i et år og vil da også blive i Ajax i næste sæson. Foto: Lars Poulsen

På pressemødet signalerede landstræner Åge Hareide i hvert fald, at det lige nu enten er Nicolai Jørgensen eller Kasper Dolberg, der skal spille den dybe angriber på landsholdet. Og her tyder det på, at Ajax-kometen har tabt duellen i første omgang.

- Jeg ved godt, Nicolai Jørgensen er foran mig lige nu, erkender han.

I færd med at udskifte agent
Mens succesen har været indiskutabel på banen, har der den senere tid været lidt uro uden for banen, fordi Kasper Dolberg ikke længere vil samarbejde med agenten Jens Steffensen.

- Vi arbejder på at komme ud af den aftale. Den er ikke uopsigelig, som det har været nævnt. (Jens Steffensen mener, den ikke kan opsiges frem til sommeren 2018).

- Jeg har skiftet til en hollandsk agent, og lige nu ønsker jeg ikke at oplyse, hvem det er.

- Det er min mavefornemmelse, der har gjort, jeg skifter agent. Jeg har ikke længere tillid til Jens Steffensen, siger Kasper Dolberg, der ikke vil uddybe, hvad der gik skævt i forhold til den aftale.

Fræk Dolberg-afslutning:

Verdensmester: Danmark har kæmpe potentiale

Annonce:

FCK-stjerne brugte romerlys: Nu straffes han med karantæne

Mor og far: Sådan endte Dolberg som megatalent i Ajax

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: