Drømmelodtrækning til fodboldkvinderne

Danmark er havnet i EM-kvalifikationsgruppe med Italien, Bosnien-Hercegovina, Israel, Malta og Georgien

Nu ligger kvindernes vej til EM fast. Foto: Jens Dresling/Polfoto.
Nu ligger kvindernes vej til EM fast. Foto: Jens Dresling/Polfoto.

Hvis det danske kvindelandshold i fodbold i 2021 skal gøre sig forhåbninger om at gentage bedriften fra 2017, hvor det nåede hele vejen til EM-finalen, skal holdet først kvalificere sig til slutrunden i England.

Ved torsdagens lodtrækning til EM-kvalifikationen blev de danske kvinder parret med lutter hold fra de sydlige egne af Europa.

Danmark er havnet i gruppe B sammen med Italien, Bosnien-Hercegovina, Israel, Malta og Georgien. Danmark var i andet seedningslag, mens Italien blev trukket fra det øverste lag.

Kun gruppevinderen er garanteret en EM-billet, men de tre bedste af de ni gruppetoere kvalificerer sig også direkte til EM. De øvrige seks gruppetoere spillere playoffkampe om tre EM-billetter.

Kampprogrammet fastlægges torsdag eftermiddag. Det eneste landstræner Lars Søndergaard ved på forhånd er, at Danmark tager hul på EM-kvalifikationen i slutningen af august.

Kasper Fisker og Hany Mukhtar i kamp med FCK i efteråret. Foto: Jens Dresling/Polfoto Brøndby Brøndby-spiller indrømmer løgn: - Det var dumt gjort

Allan Kuhn er fyret i Hobro, og afløseren er klar. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Hobro Hobro fyrer Allan Kuhn

Zlatan slapper af i Miami. Foto: SplashNews.com Intl. fodbold Hånede Ikea: Så satte Zlatan ham på plads

13 kommentarer
Vis kommentarer