Dybt skuffet Højbjerg: Skal passe på hvad jeg siger

Midtbanespilleren gider ikke høre undskyldninger om et 'ungt hold'

Pierre Emile Højbjerg fejlede sammen med resten af det danske landshold, der tirsdag tabte 0-1 til Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre Emile Højbjerg fejlede sammen med resten af det danske landshold, der tirsdag tabte 0-1 til Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)

Stemningen var mildest talt på lavpunktet i Parken efter tirsdagens pinlige 0-1 nederlag til Montenegro.

Nu er VM i Rusland pludselig meget langt væk og frustrationerne lyste ud af de danske spillere efter slutfløjtet.

Tydeligst, da Viktor Fischer for rullende kameraer kaldte holdet for 'pattebørn', hvilket siden blev påtalt af både anfører Simon Kjær og landstræner Åge Hareide.

Men også Pierre Emile Højbjerg har svært ved at kontrollere skuffelsen.

Og Southampton-spilleren gør det klart, at han i hvert fald ikke gider gemme sig bag en undskyldning om et ungt dansk landsholds manglende erfaring.

- Det der med det ungelandshold. Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men det er ikke noget værd, hvis det ikke skaber resultater. Det er nødt til at være det bedste hold, der spiller. Jeg har sagt det før. Det er lige meget om man er ung eller gammel. Det handler om kvalitet, tordner han.

Trods to nederlag på fire dage fastholdt han dog, at niveauet er godt nok til VM.

- Ja, vi er gode nok. Vi skal op på hesten igen, og det skal vi nok vise. Nu er vi under pres, så vi må rykke tættere for vi har syv kampe tilbage med seks finaler, så nu skal vi vise, hvad vi er lavet af, forklarede midtbanespilleren, der erkender, at alt for meget gik galt mod Montenegro.

 - Der er nogle små ting, der bliver til store ting. Vi spiller ikke hurtigt nok og banen er dårlig. Vi bliver aldrig rigtigt farlige og vi er ikke aggressive nok. En masse små ting, der bliver til en stor ting, siger han efter den triste forestilling.

Se også: Fiasko i Parken: Se de danske dumpe-karakterer

Se også: Pinligt Danmark: Total fiasko mod Montenegro

Se også: Flov Fischer trækker i land: Jeg sagde noget forkert

Der er stor forskel på, hvad de danske landsholdsspillere tjener i deres klubber. Lønningsniveauet ligger på alt fra 30 mio. kr. om året netto til 1,8 mio. kr. om året brutto. Foto: All Over Press Sport og Spil Rigmænd og fattigrøvene: Alle landsholdsspillernes løn afsløret

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere