Efter Hareides udstrakte hånd: Boilesen øjner lys i mørket

- Hvis Hareide kalder mig hjem, vil jeg møde frem i den bedste fysiske form nogensinde, lover Nicolai Boilesen

Nicolai Boilesen savner landsholdet. Måske udtager landstræner Åge Hareide ham til træningslejren før kampene i Japan i begyndelsen af juni. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Nicolai Boilesen savner landsholdet. Måske udtager landstræner Åge Hareide ham til træningslejren før kampene i Japan i begyndelsen af juni. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Landstræner Åge Hareide har i Ekstra Bladet luftet muligheden for at udtage både Niclas Bendtner og Nicolai Boilesen til den træningslejr, der går forud for testkampene i begyndelsen af juni i Japan.

Meldingen fra landstræneren kommer som en fjer i hatten for Nicolai Boilesen, der siden sidste sommer har været i frostboksen i Ajax, hvor han ikke må træne med holdkammeraterne og er fuldstændig isoleret, fordi han ikke ville forlænge sin kontrakt med klubben.

- Det er rigtigt dejligt at høre, at jeg er på Åge Hareides radar. Det er trods alt lang tid siden, jeg har spillet kamp, så jeg ved godt, at jeg ikke bare kan spadsere ind på landsholdet, men hold da op, hvor har jeg savnet det. Så det er superfedt at høre, siger Nicolai Boilesen til Ekstra Bladet.

Det har været en vanskelig periode for venstre backen, fordi han har savnet landsholdet i de seneste otte måneder, hvor han har været ude i Ajax-kulden.

- Det har været det allerhårdeste ved at være smidt i dybfryseren i Ajax, at jeg ikke kunne være med til at hjælpe landsholdet i efterårets vigtige kampe. Det var virkelig tungt, fastslår han.

- Hvis Åge Hareide udtager mig, så er jeg i hvert fald i den bedste fysiske form nogensinde, for jeg har i mine 24 år aldrig trænet så meget og så hårdt. Jeg har også trænet og arbejdet målrettet mod at minimere risikoen for skader i fremtiden. Så jeg står snor-lige rent fysisk, men selvfølgelig mangler jeg kamptræning, siger Nicolai Boilesen og pointerer:

- Jeg har sagt det før, men hvis Åge ringer, så vil jeg komme løbende hjem fra Amsterdam, griner Nicolai Boilesen.

Åge Hareide smilede efter debutsejren over Island. Nu overvejer han at tage Nicklas Bendtner med i træningslejren forud for de to testkampe i Kirin Cup i starten af juni. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Bendtner tilbage i landsholdsvarmen

4 kommentarer
Vis kommentarer