Efter træner-ballade: Nu risikerer Okore bøde

Aston Villa overvejer lige nu, om danskeren skal straffes for skænderiet med daværende manager Erik Black - ingen fremtid for stopperen i den kriseramte klub

Jores Okore har ikke haft en god sæson i Aston Villa. Lige nu overvejer klubben, om han skal straffes økonomisk, fordi han var utilfreds med sin situation og havnede i diskussion med daværende manager Erik Black. (Foto: Lars Poulsen)
Jores Okore har ikke haft en god sæson i Aston Villa. Lige nu overvejer klubben, om han skal straffes økonomisk, fordi han var utilfreds med sin situation og havnede i diskussion med daværende manager Erik Black. (Foto: Lars Poulsen)

Livet som professionel har ikke været en dans på roser for Jores Okore, siden han skiftede i sommeren 2013 fra FC Nordsjælland til Aston Villa.

Der har været få opture og mange nedture i den engelske traditionsklub, der har udviklet sig til en klub i kaos.

Nu står den 23-årige stopper i en situation, hvor han risikerer at få en bøde af klubben, fordi han for et par måneder siden kritiserede den midlertidige træner, Erik Black, fordi han følte, manageren ikke ville give ham chancen fra start.

Okores kontrovers med manageren havde den konsekvens, at han blev degraderet til at træne med klubbens U21-mandskab.

- Jeg ved, at klubben lige nu overvejer situationen, og en mulig konsekvens er, at jeg kan få en bøde for det, der skete for et par måneder siden, forklarer Jores Okore.

Han har ikke den store lyst til at fortsætte i Aston Villa, hvor sæsonen har været et stort kaos. Omvendt kan en ny manager være en ny start for ham i den næstbedste engelske fodboldrække.

- En ny start. Nu har vi skiftet træner fem gange i den tid, jeg har været i klubben. Det her kan også være en ende på det hele for mig i Aston Villa, siger Jores Okore, der ikke har ambitioner om at spille i Championship i den kommende sæson.

- Hvis jeg havde været 29-30 år, havde situationen nok været en anden. Jeg er 23 år og vil spille fodbold hver weekend i Premier League. Det forventer og håber jeg også kommer til at ske i fremtiden, siger Jores Okore.

Okore nåede i sin første sæson blot fire kampe, før han løb ind i en alvorlig korsbåndsskade, der holdt ham ude af Aston Villas mandskab i 14 måneder. I denne sæson har det været en stor nedtur, fordi holdet har været isoleret i bunden af Premier League.

Jores Okore har kun spillet 12 kampe i denne sæson og optrådte ikke på holdet siden 13. marts, da det blev 0-2 mod Tottenham.

- Det er enormt frustrerende at sidde ude på bænken og se sit hold tabe, når du føler, at du kan bidrage med mange ting inde på banen, påpeger Okore.

Jores Okore er kun på gæstevisit i landsholdslejren. Aston Villa-spilleren er udtaget til OL-landsholdets tur til Sydkorea med afrejse 30. maj til den 7. juni. Kontrakten med Aston Villa udløber næste sommer.

Daniel Agger skal snart beslutte, hvad han vil. Fortsætter karrieren eller stopper han. Sker det sidste, kommer han heller ikke med til Japan. (Foto: Philip Davali) Landsholdsfodbold Nu kræver Hareide svar fra Daniel Agger

Jannik Vestergaard ligner mere og mere en kommende Gladbach-spiller. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Så dyr er han: Vestergaard tæt på tysk topklub

Dortmund så nærmere på FC Nordsjællands Emre Mor 2. pinsedag i Parken (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland Tysk storklub synede FCN-stortalent i Parken

2 kommentarer
Vis kommentarer