Ekspert om Simon Kjær: Anfører i bagholdsangreb på DBU

- Han lavede ikke aftalen med Nordic Bet i god tro, siger sponsorekspert Keld Strudahl, der ser Mads Øland føre pennen for Christian Eriksen

Få analysen af den seneste udvikling i hele sagen om landsholdet her.

I årevis var han som marketingchef hos Carlsberg gennem tyve år sponsoransvarlig for ølgigantens engagementer med såvel det danske som det engelske landshold, FCK og Liverpool.

Så Keld Strudahl, der i dag er sponsorrådgiver fra eget firma, taler med en vis vægt, når han retter den fordømmende pegefinger mod Spillerforeningens direktør, landsholdsspillerne og ikke mindst holdets anfører.

- Simon Kjær har udført et direkte bagholdsangreb på DBU’s aftale med Danske Spil. Det er imod reglerne, og det ved han godt, siger han.

- Hvis han havde haft Nordic Bet som personlig sponsor i ti år, var det noget andet, men han lavede den aftale lige før VM, så det kan ikke være sket i god tro. Jeg tror, han er dårligt rådgivet.

Se også: Landsholdet i frit fald: Mister folkelighed og sponsortække

Keld Strudahl har følt sig trist til mode over at følge den aktuelle konflikt.

- Landsholdet er pr. tradition en attraktiv vare med de op- og nedture, der følger med. Det er stadig et fantastisk produkt, hvis det er intakt. Men lige nu er der smidt rigtigt meget grus i maskinen.

- Der er fejl på begge sider, men lige nu ligger de største på spillersiden, siger han.

- Jeg synes, de er trådt helt ved siden af i forhold til de kommercielle aftaler.

- Sponsorværdien eroderer, fordi DBU ikke kan sælge den vare, de har tænkt sig, mens de eksisterende sponsorer er utilfredse.

- Pilen peger på Mads Øland, mener han.

- Tidligere landshold har kunnet løse problemerne i direkte dialog med DBU, men jeg ser hans klare håndaftryk på de meldinger, som for eksempel Christian Eriksen kommer ud med.

- Hvis spillerne sad ved bordet uden Spillerforeningen, ville de finde ud af det. Spillerne har ikke forstået det her, konkluderer Keld Strudahl.

Se også: Landsholdsspiller var væk fra lejren: Skal være forlover

Se også: Hareide overvejede at kvitte jobbet

Det danske vikar-landshold leverede en mandfolkeindsats mod Slovakiet. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Agenterne fælder dom: Landsholds-vikarer kan score kassen nu

Manchester City har rigeligt med dyre stjerner, som Frederik Ingemann vægrer sig mod at tage til sit hold. Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix Sport og Spil Så er det nu: Sådan skal du skifte ud på dit managerhold

Bubacarr Sanneh-handlen blev indgået sidste tirsdag. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: Holdt rekordtransfer hemmelig i tre døgn

 

639 kommentarer
Vis kommentarer