Elmander: Pas på ham her, Zlatan

Isaac Kiese Thelin er Sveriges nye angrebsstjerne, og Johan Elmander er imponeret

Isaac Kiese Thelin har lavet tricks i Champions League for Malmö, og nu har han også imponeret Brøndby-angriberen Johan Elmander på det svenske ligalandshold (Foto: AP)
Isaac Kiese Thelin har lavet tricks i Champions League for Malmö, og nu har han også imponeret Brøndby-angriberen Johan Elmander på det svenske ligalandshold (Foto: AP)

Brøndbys Johan Elmander og det svenske ligalandshold vandt i aftes 2-0 mod Elfenbenskysten.

Elmander spillede de første 64 minutter og blev taget ud ved 0-0. Lidt længere spilletid fik Sveriges nye stjerneskud, Malmö-angriberen Isaac Kiese Thelin og ham ser Elmander et stort potentiale i.

Johan Elmander er jagtet af andre (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Klubber vil stjæle Elmander fra Brøndby

- Jeg er meget imponeret af Isaac (Kiese Thelin), der spillede en fantastisk kamp mod Elfenbenskysten, siger Elmander til Fotbollskanalen.

- Han kæmper mod to og til tider tre forsvarere. Han er et godt navn for fremtiden og fortsætter han, som har gør det nu, så skal Zlatan passe lidt på, siger Elmander.

- Han har hovedet, han er inde og heade, han slås og er klar foran mål. Han gider at løbe. Han er rigtig, rigtig god, siger Elmander.

AIK Stockholm har mange trofaste fans. Omkring 2000 fulgte holdets første træning - i minusgrader! (Foto: AP) Skandinavien Kan I slå den, FCK og Brøndby? 2000 fulgte svensk holds træning

Pierre-Emile Højbjerg får ros efter sin debut for Augsburg (Foto: Augsburg Allgemeine) Tysk fodbold Skamroser Højbjerg efter Augsburg-debut

- Jeg er meget imponeret af, at han gør det så godt, og forhåbentlig kan fortsætte med at udvikle sig i Malmö og siden komme til udlandet. Han har hovedet på det rette sted og står med fødderne på jorden, siger Elmander.

Kiese Thelin har imponeret på det svenske U21-landshold og har også fået sin debut på A-landsholdet i løbet af efteråret.

Kiese Thelin og Malmö blev snydt af en spansk hæl i novembers Champions League:
Øv, øv og atter øv: Der var ingen point til Robin Olsen og Malmö FF mod Atletico Madrid. (Foto: Zuma) Champions League TV: Robin snydt af genial spansk hæl

0 kommentarer
Vis kommentarer