Annonce:
Annonce:

EM-spillere advarer: Må ikke skyde os selv i foden

Tjekkiet er et stærkt hold, der har de samme styrker som Danmark, siger Daniel Wass forud for kvartfinale

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

Det danske fodboldlandshold er forholdsvis klar favorit til at gå videre fra EM-kvartfinalen mod Tjekkiet på lørdag, hvis man skal tro det styrkeforhold, som bookmakerne vurderer, der er mellem holdene.

Landsholdsspillerne Daniel Wass og Christian Nørgaard advarer dog kraftigt mod at undervurdere tjekkerne, som indtil videre har spillet en rigtig god slutrunde, mener de.

- Det er medierne, som melder om, at vi er storfavoritter, ikke os. Jeg så Tjekkiets kamp mod Holland, og vi kommer til at møde et rigtig intenst hold på lørdag.

- Tjekkiet er et fysisk hold, og de viste også mod Holland, at de bare kører på, ligesom vi selv har gjort. De kommer til at spille med den samme intensitet, som vi plejer at gøre, siger Daniel Wass.

Landsholdet får forrygende afsked med Helsingør inden kvartfinalen

Annonce:

Også Christian Nørgaard påpeger, at det kun er i drømme, at landsholdsspillerne må tænke skridtet videre frem end kvartfinalen.

'Der er ingen favoritter'
- Det er helt okay at drømme, men fokus må og skal være på Tjekkiet på lørdag, for ellers skyder vi os selv i foden, hvis vi tænker længere frem end det.

- Vi kan kun gøre noget ved det, der står lige foran os. Det gør ikke gavn at tænke længere frem, siger han.

I ottendedelsfinalerne var den største overraskelse, at undertippede Schweiz slog de franske verdensmestre og EM-favoritter ud, selv om schweizerne undervejs var bagud 1-3. Den kamp illustrerer flere af de danske EM-spilleres pointer, mener Daniel Wass.

- Det viser mig, at der ikke er nogen favoritter, slet ikke i de her knockoutkampe, for alt kan ske, og alle kan slå alle. Det er Frankrig-Schweiz beviset på. Jeg tror, at alle havde Frankrig som storfavorit.

Annonce:

- Jeg synes ikke, der er nogen, som er favoritter til noget, selv om folk er gode til at melde favoritter om det ene eller andet, men for os er der ikke nogen favoritter, siger Wass.

Her kan du læse, hvor meget de danske landsholdsstjerner tjener

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: