Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Bookmaker: Vi betaler Bendtners bøde

Bendtner kan beholde hele sin EM-bonus selv: Bookmaker Paddy Power betaler kæmpebøden på 750.000 kroner, meddeler selskabet

Nicklas Bendtners jubelscene, der fik Uefa til at stange en bøde på 100.000 euro og en spilledags karantæne ud. Nu betaler bookmakeren bøden. (Foto: AP)
Nicklas Bendtners jubelscene, der fik Uefa til at stange en bøde på 100.000 euro og en spilledags karantæne ud. Nu betaler bookmakeren bøden. (Foto: AP)

Bookmakeren Paddy Power meddeler nu, at selskabet betaler Nicklas Bendtners straf for det underbukse-stunt, der ellers havde kostet danskeren en bøde på 750.000 kroner.

Størrelsen på Bendtners bøde - især i forhold til de bøder, Uefa har givet for racisme - har fået flere spillere og eksperter til at undre sig, med Rio Ferdinand og Gary Lineker som de største navne.

- Vi er stolte over at lytte til vores kunder, og i går hørte vi højt og klart, at Nicklas Bendtner ikke skulle lide på grund af Uefas dobbeltmoral.

- Vi betaler Bendtners helt overdrevne bøde. Vi mener ikke, Bendtner skal straffes for noget så uskyldigt som at tage sine 'lucky pants' på. Det var bare for sjov, siger Ken Robertson, PR-ansvarlig for Paddy Power, uden at komme ind på, hvori Uefas dobbeltmoral består.

Se også: Rio Ferdinand raser over Bendtner-bøde

Dermed er det 'blot' angriberens karantæne i VM-kvalifikationskampen i Parken mod Tjekkiet, der bekymrer den danske landsholdsspiller. En karantæne, der kan vise sig meget dyr for Bendtner og dansk fodbold.

Bendtner har anket straffen fra Uefa og kan nu sammen med juristerne koncentrere sig om at få sig talt ud af karantænen, som kan blive dyr for de danske chancer i VM-kvalifikationen mod Tjekkiet, Bulgarien, Armenien, Malta og Italien.

Det var efter Nicklas Bendtners 2-2 udligning mod Portugal, han trak sine shorts ned og trøjen op og åbenbarede et par boksershorts med reklametryk på elastikken.

- Det er bare et par lucky shorts, jeg også brugte i første kamp - og har brugt ved andre lejligheder også, lød det fra Bendtner efter episoden.

Angriberen fastholdt efter kampen, at han ikke har fået penge for at spille eller vise boksershortsene. Samme melding kom Paddy Power med.

Bruger sagen aktivt
Selskabet Paddy Power, der har fået uvurderlig omtale verden over efter Bendtners jubelscener, er meget sigende klar med næste reklamestunt: 3000 par underbukser som Bendtners gives væk, hvis man spørger pænt på firmaets Facebook-side...

Og den irske bookmaker viser ikke kun god forretningssans, men også god humor. Selskabet giver gratis bet til alle, der på bedste Bendtner-vis lader sig fotografere med underbukserne og får et retweet fra selskabet, men understreger selv:

Med mindre man spiller med ved EM...

Se også: Paddy Power er spilbranchens guerillaer

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen