Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Arnesen: Det kigger jeg efter ved EM

Hvis jeg kigger på en Brøndby-spiller, så vil jeg se ham mod de bedste, siger HSV-sportsdirektøren

Den danske landsholdslegende Frank Arnesen var TV2's ekspert-kommentator på de danske kampe ved EM, men han er ikke færdig med EM, bare fordi det danske hold er.

HSV’s sportsdirektør skal lige kigge lidt nærmere på nogle spillere.

- Jeg kender allerede de fleste spillere ved EM. Men jeg vil gerne se, hvordan de klarer sig ved en stor turnering, siger Arnesen til ekstrabladet.dk.

- Hvis jeg eksempelvis har kig på en Brøndby-spiller, så vil jeg gerne se ham mod så god en modstander som muligt.

- Så vil jeg se ham mod FC Nordsjælland, mod FCK, i Europa Cuppen, og allerhelst på landsholdet, siger Arnesen, der naturligvis ikke vil afsløre, hvilken Brøndby-spiller han ville kigge på, hvis det nu var.

- Jeg vil selvfølgelig ikke sige, hvilke spillere, jeg holder øje med. Det er klart, det ville være urutineret, siger sportschefen, der med sikkerhed ikke tager en eneste underskrevet kontrakt med hjem fra EM.

- Jeg køber ikke en spiller på, at han spiller så og så godt ved EM. Men EM kan bekræfte mig i, at han er inde i en udvikling, at han kan konkurrere på højeste niveau, forklarer Arnesen.

- Måske skal spilleren lige have et år mere, før han er moden. Eller måske kan jeg se, at han aldrig vil være noget for os. Og det afhænger jo også af pris og meget andet, siger Arnesen, der udover Danmarks kampe snupper et par kvartfinaler og en semifinale, frem og tilbage med fly fra hjemmet i Hamborg.

Arnesen har de sidste par år fået besked på at skære i transferbudgettet i den gældsplagede storbyklub, så han fra at have haft et budget på 50 mio. euro for et par år siden nu er nødt til at sige, at der skal sælges spillere, før der kommer nye til.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen