Ny Balotelli-kritik: Landstræner langer ud

Mario Balotelli gør ikke, som der bliver sagt, siger den italienske landstræner Césare Prandelli

Prandelli forsøger at få Balotelli til at rette ind (Foto: AP)
Prandelli forsøger at få Balotelli til at rette ind (Foto: AP)

Mario Balotelli er nu igen komme i negativt fokus. Hans opførsel gennem hele sæsonen har gjort, at den kontroversielle angriber har fået et hav af mennesker på nakken.

Det er ikke en gang et år siden, at Italiens landstræner Césare Prandelli bad Balotelli om at blive voksen, og i februar måned i år vragede angriberen til en landskamp, fordi han ikke kunne opføre sig ordentligt.

Se mere:

Se også: Landstræner: Bliv voksen Balotelli
Se også: Balotelli vraget til italiensk landshold

Balotelli fik dog alligevel plads i den italienske landsholdstrup, efter han sidst på sæsonen undskyldte sin opførsel. Men spørgsmålet er, om Prandelli har fotrudt den beslutning, for efter Italiens 1-1-kamp mod Kroatien langer landstræneren nu igen ud efter Manchester City-angriberen, som, han mener, skal arbejde mere for holdet.

- Jeg skreg mig selv hæs i de første 15 minutter, men det lykkedes mig ikke at få ham til at placere sig korrekt. Han gik bolden i møde, men han holdt ikke fast i den. Når man kommer ned for at modtage bolden, skal man også holde den. Ellers må man løbe i dybden, siger Prandelli ifølge AFP.

Se mere:

Se også: Mancini til Balotelli: Bliv voksen før EM

Flere gange i sæsonen har Balotelli trådt ved siden af. Det har givet ham et hav af karantæner og medspillere er også blevet trætte af den uvorne angriber.

Balotelli får dog stadig chancen af Prandelli, men kræver at City-angriberen forbedrer sig.

- Hvis vi godt kan lide fyren, så er vi nødt til at fortælle ham sandheden, og det er det, jeg gør.

Se også:

Se også: Balotelli risikerer lang karantæne

- Hvis han vil være en af de helt store, skal han lære at tackle de problemer, der opstår. Jeg opgiver ham ikke. Jeg satte ham på holdet fra start mod Kroatien, selv om hele pressekorpset krævede ham på bænken, lyder det fra Césare Prandelli.

Italien er en smule under pres inden deres sidste kamp i gruppen. Efter to uafgjorte kampe mod Spanien og Kroatien, skal de azurblå bruge en sejr mod Irland, hvis de vil videre ved EM-slutrunden.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen