Tøfting: Eriksen må på bænken

Christian Eriksen har skuffet, og det bør koste ham en tur på bænken, mener Ekstra Bladets klummeskribent

Eriksen har ikke været imponerende endnu (Foto: AP)
Eriksen har ikke været imponerende endnu (Foto: AP)

Danmark står overfor Tyskland i morgen. Endnu en skræmmende modstander i dødens gruppe. Danmark skal bruge point, allerhelst tre, hvis de rød/hvide skal videre fra EM.

Og det kan blive svært, vurderer Ekstra Bladets klummeskribent Stig Tøfting, der har svært ved at se, at Danmark skal kunne byde Tyskland trods, fordi vores sydlige naboer er skræmmende gode.

- Den der med, at de vil spare deres bedste spillere, tror jeg slet ikke på. Det tør de ikke, og det vil være en kæmpekatastrofe, hvis de stryger ud af EM. Nej, det bliver med alle kanonerne, men der ligger alligevel en lille chance i, at uafgjort kan være nok for Danmark.

Se mere:

Se også: Olsen om Eriksen-kritik: Tålmodighed er et fyord

- Hvis Holland fører over Portugal, jamen så kan vi jo også nøjes med et point, og den aftale kan vi vel godt lave med tyskerne undervejs, skriver Tøfting i sin klumme i Ekstra Bladet i dag.

Selvom Tøfting ikke har været skuffet over det danske spil ved slutrunden, så mener han alligevel, at en af Danmarks største fodboldhåb Christian Eriksen har haft en slutrunde under niveau, og det bør få konsekvenser.

- Som jeg allerede gav udtryk for i Ekstra Bladet i går, så har Christian Eriksen været den største, danske skuffelse under EM. Ikke for at nedgøre på nogen måde, men han er slet ikke blevet den afgørende faktor – og jeg synes, han skal have en tur på bænken mod Tyskland. Jeg synes ikke, han spiller med overskud, ressourcerne virker slidte, og selvtilliden er heller ikke i top.

Se også:

EM 2012 - 15. jun. 2012 - kl. 12:14 TV: Danskerne har lejrkuller

- Vil det så give ham et knæk? Nej, nej – han er ung, og han skal nok få masser af landskampe som et af Danmarks største navne. Han har i min verden en stor karriere foran sig, men mod Tyskland skal vi bruge de spillere, der er bedst på dagen – og der befinder Christian Eriksen sig ikke.

Læs hele Stig Tøftings klumme i Ekstra Bladet i dag, og se hvem Tøfting mener skal afløse Eriksen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Silkeborg undgik Skov-klausul: Kunne være solgt til under det halve
Drømmemål fra Finnbogason, da Horsens fik uafgjort mod CSKA Moskva
Islandsk ligalandsholdsspiller med AaB på træningslejr
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen