Irsk fodboldfan forsvundet i Polen

21-årige James Nolan forsvandt i byen Bydgoszcz lørdag eftermiddag, og er ikke set siden. Han var med kammerater i Polen for at se Irlands EM-kampe

James Nolan var iført en T-shirt med et påtrykt billede af Chuck Norris da han forsvandt lørdag eftermiddag. (Privatfoto)
James Nolan var iført en T-shirt med et påtrykt billede af Chuck Norris da han forsvandt lørdag eftermiddag. (Privatfoto)

Den 21-årige studerende James Nolan fra Irland er sporløst forsvundet i Polen, hvor han var på fodboldferie med nogle kammerater.

Han forsvandt ifølge irske medier i byen Bydgoszcz, ca. 130 km øst for Poznan, lørdag eftermiddag.

Han forlod af uvisse årsager sine venner, og ingen har set ham siden. Der er heller ingen kontakt til hans mobiltelefon.

Ifølge avisen The Journal blev der hævet penge fra hans konto lørdag aften, men siden da har der ikke været yderligere aktivitet der.

Læs også:

Se også: Cassano og Balotelli sender Italien videre

James Nolans forsvinden har fået hans forældre til at gå til medierne for hjælp, og på Twitter deles billeder af ham flittigt.

Både de polske myndigheder og Irlands udenrigsministerium er gået ind i sagen.

Irland tabte mandag aften sin tredje og sidste gruppekamp med 0-2 til Italien. Efter nederlag til Kroatien og Spanien i de to første kampe blev det til nul point og en forventet tidlig exit til Trapattonis tropper.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen