Chokeret Olsen: Fuldstændig uforståelig drone-afgørelse!

Afgørelsen er resultatet af politik og lobbyisme, mener landstræneren, der erkender, at vejen til Paris pludselig er blevet noget længere

TV: Gense de dramatiske tv-billeder fra Beograd, da dronen fløj ind på stadion.

Der bliver fuldstændig stille i den belgiske ende af røret!

Morten Olsen er ellers ikke sådan at gøre mundlam, men nyheden om, at Albanien lige har gaflet tre point i CAS-hovedkvarteret i Lausanne, kræver altså lige et ekstra synk mundvand.

- Det er mig fuldstændig uforståeligt, siger Morten Olsen så.

- Når jeg tænker tilbage til 2007 og vores kamp mod Sverige… Det går åbenbart imod os hele tiden, og det må være fordi, der går politik og lobbyisme i det, siger landstræneren.

EM 2016 - 10. jul. 2015 - kl. 11:15 Chok for Danmark! Albanien vinder drone-sag

Den ny virkelighed er, at Danmark og Albanien nu ligger skulder ved skulder i EM-kvalifikationsgruppe I med hver 10 point. Danmark for fem kampe – Albanien for blot fire.

Det lægger et centnertungt pres på Morten Olsen og hans udvalgte i de sidste tre kampe i efteråret i jagten på den første- eller nok snarere andenplads, der cementerer deltagelsen ved EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

Netop Albanien er næste alvorlige hurdle for Danmark på hjemmebane den 4. september…

- Vi kan stadig selv afgøre vores skæbne, men  det er da afgjort blevet sværere, i og med vi sidder over i den sidste runde. Vi skal selvfølgelig slå Albanien, hvilket vi hele tiden har skullet, og vi skal vinde i Armenien og nu måske hente point i Portugal i sidste runde, lyder Morten Olsens analyse.

Situationen havde set helt anderledes betryggende ud, hvis CAS-dommen ikke var faldet til Albaniens side.

- Med to sejre over Albanien og Armenien ville vores sidste kamp i Portugal formentlig have været fuldstændig ligegyldig, opsummerer Morten Olsen.

EM 2016 - 9. jul. 2015 - kl. 14:28 Drone-skandale: Nu afgøres Danmarks gruppe

Hvad synes du, ville have været en rimelig udgang på sagen?

- Hvis det endelig skulle være, så burde kampen vel være blevet spillet om. Nu forærer man jo Albanien tre point, de ikke har vundet på banen, konstaterer Morten Olsen om den famøse drone-kamp, der blev afbrudt ved stillingen 0-0.

Landstræneren er mildt sagt heller ikke tilfreds med hastighed og timing i behandlingen af sagen:

- Det har taget ufatteligt lang tid, og oprindelig var alle blevet stillet i udsigt, at der ville være en afgørelse 10. juni. Afgørelsen burde afgjort have ligget der, inden vi mødte Serbien i Parken (13. juni), siger Morten Olsen og gentager:

- Jeg kan ikke se andet, end at det her er et udslag af lobbyisme.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen