Enige eksperter: Ingen savner Rooney

Efter Englands flotte sejr over Tyskland mener flere eksperter, at Wayne Rooneys startplads er i fare

England uden en skadet Wayne Rooney viste EM-form lørdag aften, da holdet vendte 0-2 til 3-2 på udebane mod de tyske verdensmestre.

Englænderne viste lovende takter især i offensiven gennem store dele af kampen trods fraværet af Manchester United-stjernen, og det har flere eksperter noteret sig.

Undervejs i kampen sagde den tidligere tyske fodboldstjerne Lothar Matthäus, der var kommentator for ITV:

- Jeg er stor fan af Wayne Rooney, men han er ikke savnet i denne kamp.

Og Matthäus er ikke den eneste, som har bidt mærke i Englands præstation i fraværet af Wayne Rooney, der gennem mange år har været en sikker starter i den engelske frontlinje.

- Jeg tror, han (Rooney, red.) ville have været med i truppen, hvis han havde været skadefri, men jeg mener, at Kane må få startpladsen i front, hvis der kun skal spilles med én angriber, siger Trevor Sinclair, tidligere engelsk landsholdsspiller, til BBC.

Se også: England jubler efter super-sejr: Er der stadig plads til Rooney?

Derudover kom Leicester-sensationen Jamie Vardy ind og scorede et drømmemål, og Rooney er langt fra selvskreven til en startplads lige nu, mener Trevor Brooking, tidligere direktør i Det Engelske Fodboldforbund (FA).

- Først og fremmest skal han (Rooney, red.) i form, for han kommer ikke automatisk ind igen med det spil, holdet har vist uden ham, siger Brooking til BBC.

Også Danny Welbeck, Daniel Sturridge og Raheem Sterling er blandt bejlerne til pladserne i Englands offensiv.

Hvad skal man bruge Wayne Rooney til, når man har Jamie Vardy?

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere