Annonce:
Annonce:

Er det Rønnows farvel til Brøndby?

Brøndby-keeperen afløser Kasper Schmeichel, og Åge Hareide vil stille så tæt på samme hold som lørdag mod Kasakhstan

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Frederik Rønnow får alle muligheder for et flot og værdigt farvel til Brøndby Stadion, når han med stor sandsynlighed tirsdag vogter målet i testkampen mod Tyskland i fraværet af skadede Kasper Schmeichel.

Landstræner Åge Hareide sagde det ikke direkte på pressemødet, men det er indlysende, at Brøndby-keeperen er førstevalget, når Kasper Schmeichel er fraværende. Sådan har det også været tidligere i kvalifikationen.

Frederik Rønnow kom ind i landsholdsvarmen for blot halvandet år siden, og han har i sandhed både på klub- og landshold leveret varen. Derfor kan testkampen mod tyskerne sagtens blive den sidste kamp for Frederik Rønnow på Brøndby Stadion i denne omgang.

- Frederik har gjort et godt job for os og haft en meget fin sæson, roser Åge Hareide.

Annonce:

Kender til udenlandsk interesse
Det kan godt være Brøndby-ledelsen klappede ekstra i hænderne, da Kasper Schmeichel måtte melde fra. To pragtpræstationer af Frederik Rønnow mod Tyskland og Kasakhstan kan nemlig få positiv betydning for salgsprisen på keeperen.

Ja, prisen kan med lethed stige flere millioner, hvis talentscouts bliver bekræftet i, hvad de tidligere har set fra Frederik Rønnow.

- Selvfølgelig er landsholdet et udstillingsvindue. Jeg har i lang tid kendt til interesse fra klubber, der følger mig, siger Frederik Rønnow til Ekstra Bladet.

Han vil dog ikke afsløre, hvem der viser interesse for hans kvaliteter på banen.

- Der har det seneste halvår været meget snak om min fremtid. Det er ikke noget, der påvirker mig.

- Jeg skubber spekulationerne i baggrunden og fokuserer på, jeg skal ud at spille for mit land, siger Frederik Rønnow, der ikke er meget for at forholde sig til om testlandskampen er sidste optræden på ’hjemmebanen’ i denne omgang.

Annonce:

DBU har solgt 15.000 billetter til kampen mod Tyskland, der er en jubilæumskamp for at markere 25 året for dansk fodbolds største internationale triumf. DBU håber, at tilskuertallet kommer i nærheden af 20.000, selv om tyskerne ikke kommer med de bedste spillere til testlandskampen.

En stor test for os
Landstræner Åge Hareide kalder det en stor og vigtig test mod Tyskland, der dog ikke kommer med de bedste, fordi spillere som Mezut Özil, Sami Khedira, Toni Kroos, Thomas Müller, Jerome Boateng og Mats Hummels har fået forlænget ferien, mens Manuel Neuer og Marco Reus er skadet.

Hele syv af de spillere som Joachim Löw har med i Danmark har aldrig spillet en landskamp før.

- Vi får en pegepind på, hvordan vi står i forhold til en kvalitetsmodstander. Spillerne får også gang i fødderne, før vi møder Kasakhstan. Jeg tror, vi kan få meget ud af det her, mener Åge Hareide, der sparer Simon Kjær og Henrik Dalsgaard, men vil forsøge sig med en 4-3-3 opstilling, der kommer tæt på den formation, han vil spille med lørdag mod Kasakhstan.

Annonce:

- Vi er nødt til at kunne spille på flere måder i international fodbold. Vi kan spille 3-5-2 og 4-3-3.

- Nu spiller vi 4-3-3 i de her to landskampe. Vi vil gerne have bolden og forsøge at angribe, men vi ved, at tyskerne presser højt med mange spillere. Det skal vi være opmærksomme på, fastslår Åge Hareide, der har tænkt sig at bruge samtlige seks udskiftninger undervejs i opgøret.

Sådan kan Danmark starte mod Tyskland

Åge Hareide spiller 4-3-3 mod Tyskland og igen på lørdag ude mod Kasakhstan. Sådan kan Danmark starte i tirsdagens venskabskamp mod de tyske verdensmestre:

Frederik Rønnow

-

Jens Stryger Larsen

Andreas Christensen

Jannik Vestergaard

Riza Durmisi

-

William Kvist

Thomas Delaney

Christian Eriksen

-

Yussuf Poulsen

Kasper Dolberg

Nicolai Jørgensen

Iskolde Dolberg: Sådan reagerer han på ny stjernenagriber i Ajax

Dolberg har rystet skuffelse af sig: 'Lyst til at spille fodbold igen'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: