Eriksen hånet med sex-rygte

Christian Eriksen måtte lægge øre til lidt af hvert på Aviva Stadium

Eriksen og co. fik EM-billetten via Braithwaites lange tå - se højdepunkterne her.

Midt i den hektiske og intense kamp måtte Christian Eriksen abstrahere fra hånlige tilråb fra lægterne på det enorme stadion i Dublin.

Ikke fordi han var skidt spillende, men fordi de irske tilhængere havde opfanget en historie, som cirkulerede i oktober.

Et ondsindet rygte om, at Tottenham-holdkammerat Jan Vertonghen skulle have været sammen med Eriksens kæreste, gik viralt, og den danske landsholdsstjerne valgte at kommentere det.

Premier League Ekspert om sex-rygte: Derfor gjorde Eriksen det

- Bullshit, skrev han ved daværende lejlighed.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Det gav de irske fans pokker i, viser en video fra Aviva Stadium.

- Jan Vertonghen knalder din kone, lød det fra tilskuerne, der gjorde alt for at hyle Danmarks største stjerne ud af den på den afgørende aften.

Det var dog Christian Eriksen, der lo sidst i Dublin. Også selvom han kun fik en lav karakter efter skæbnekampen.

Det danske landshold fik det nødvendige resultat og sikrede EM-billetten.

Selvom Eriksen ikke var den store faktor i den sidste kamp, så har han i den grad gjort sig gældende i kvalifikationen, hvor han har stået for fem mål og fire oplæg.

EM-klar, men ny træner er på vej til det spanske landshold. Foto: Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Drama i Spaniens EM-lejr: Spillerne i tårer

De danske spillere er EM-klar. Her kan du blive lidt klogere på sommerens slutrunde set med danske briller. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Overblik: Sådan ser det danske EM ud

Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold EM-billetten kom i hus: De toppede og de floppede

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

98 kommentarer
Vis kommentarer