Eriksen igen årets fodboldspiller i Danmark

Tottenham-spilleren er kåret til Årets Fodboldspiller 2014 af de danske fodboldfans ved Dansk Fodbold Award

Christian Eriksen blev på ny kåret til den bedste fodboldspiller i Danmark - valgt af danske fodboldfans. (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen blev på ny kåret til den bedste fodboldspiller i Danmark - valgt af danske fodboldfans. (Foto: Lars Poulsen)

Christian Eriksen blev fredag for andet år i træk hædret som Årets Fodboldspiller ved Dansk Fodbold Award.

Bold.dk skriver, at den 23-årige Tottenham-stjerne har modtaget prisen fredag i Odense.

Christian Eriksen er ikke selv til stede på Fyn, da landsholdsspillerne har boykottet Dansk Boldspil-Unions (DBU) prisuddeling som følge af den igangværende lønkonflikt mellem spillerne og DBU.

Det er de danske fodboldfans, der har stemt på Eriksen som den bedste spiller i 2014.

William Kvist går til angreb på DBU (Foto: AP) Landsholdsfodbold Kvist til modangreb: Bruger DBU-slogan i konflikt-krig

Den kreative midtbaneprofil kæmpede med Kasper Schmeichel (Leicester), Simon Kjær (Lille) og Pierre-Emile Højbjerg (Augsburg) om den prestigefyldte titel.

Det er anden gang, at Eriksen hædres som den bedste danske spiller i 2014, da han tidligere i år vandt Spillerforeningens afstemning. I januar fik han således overrakt prisen ved DR's show "Sport 2014" i Herning.

Årets Talent i 2014 blev ifølge bold.dk Pierre-Emile Højbjerg, mens FC Midtjyllands Pione Sisto tog prisen som Året Superliga-spiller.

AaB's Kent Nielsen blev hædret som Årets Træner efter et år, der bød på både nordjysk DM- og pokalguld.

Daniel Agger har tidligere modtaget priser ved Dansk Fodbold Award, men det kommer ikke til at blive tilfældet i år, hvor han og de øvrige landsholdsspillere har boykottet showet. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Allan Olsen Midt i kæmpe krise: DBU hylder sig selv i ligegyldigt flop-show

Årets Mål blev scoret af Hobros Martin Thomsen 27. juli i en udekamp mod Randers FC.

Dansk Fodbold Award bliver normalt transmitteret direkte på tv, men økonomiske problemer hos DBU betyder, at showet er sparet væk i år.

0 kommentarer
Vis kommentarer