Annonce:
Annonce:

Fans kunne ikke komme tilbage på stadion: - Det er virkelig krakilsk

Flere fans kunne ikke komme tilbage på stadion lørdag aften, efter at de havde forladt kampen, da Christian Eriksen faldt om

Mogens Rothmar må ikke komme ind igen, efter han forlod Parken, da Christian Eriksen kollapsede.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Da landskampen mellem Danmark og Finland lørdag aften blev genoptaget, stod flere af de danske fans udenfor og kunne ikke komme ind i Parken igen.

Kampen blev afbrudt, da Danmarks Christian Eriksen pludselig faldt om på banen. Han fik hjertemassage, inden han blev transporteret til Rigshospitalet. DBU har meldt ud, at han er vågen og i stabil tilstand.

Klokken 20.30 blev kampen genoptaget, men nogle af de tilskuere, der havde forladt Danmarks nationalstadion, kunne ikke komme ind og se resten af kampen.

Mogens Rothmar er en af dem. Han havde forladt stadion, fordi han ikke troede, at kampen ville blive genoptaget.

- Vi gik herfra, fordi vi ikke kunne holde ud at være der. Folk var jo sindssygt oprørte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mogens Othmar ville gerne tilbage på stadion for at støtte de danske spillere, men det må han ikke. Foto: Henning Hjorth
Mogens Othmar ville gerne tilbage på stadion for at støtte de danske spillere, men det må han ikke. Foto: Henning Hjorth
 

- Så får vi at vide, at kampen bliver genoptaget. Så vil vi selvfølgelig gerne ind igen, men det kan vi ikke, siger han.

Annonce:

Han fortæller, at vagterne sagde, at de ikke må lukke nogen, der har forladt området, ind igen.

Og han er ikke den eneste. Ved den indgang, som Ekstra Bladet lørdag aften befandt sig ved, var der mellem 20 og 30 fans, der ikke kunne komme tilbage på stadion.

En af grundene til, at Mogens Rothmar gerne ville ind på stadion igen, var for at støtte de danske spillere.

- Vi var jo en masse, der stod og så, hvordan spillerne græd og dannede en mur om Christian Eriksen. Jeg tænker, at det er deres valg, at de gerne vil genoptage kampen. Det er vanvittigt rørende. Det vil vi virkelig, virkelig, virkelig gerne være med til at støtte.

- Derfor er det virkelig krakilsk, at vi ikke kan komme ind og se kampen, siger Mogens.

DBU beklager

Ekstra Bladet har spurgt DBU's sikkerhedschef for EURO 2020, Thomas Rydahl, hvorfor tilskuerne ikke kunne få lov til at returnere til Parken. Han skriver i en mail:

'Når du forlader sikkerhedsperimeteret, har du brudt den sikkerhedszone, som vi har lavet rundt om stadion for at sikre trygheden for vores fans og medarbejdere, som fx betyder, at du ved indgangen til stadion får scannet din billet og skal vise corona-pas.'

Thomas Rydahl skriver, at DBU's førsteprioritet i en hændelse, som den der skete lørdag aften, er sikkerhed samt at informere gæster på stadion.

'Vi kan kun beklage, hvis der er tilskuere, der ikke har følt sig godt nok informeret,' afslutter han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: