Fast mand i kvalen - får han sorteper til VM?

Riza Durmisi ser ud til at starte på bænken mod Chile - en alvorlig streg i regningen for Betis-backen, der kan ryge ud i VM-kulden

Ekstra Bladets fodboldreporter Gisle Thorsen, klæder dig på til aftenens landskamp mellem Danmark og Chile
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Han fik spilletid i otte af 10 kvalifikationskampe på vejen mod VM-slutrunden i Rusland og lignede længe et sikkert kort til VM. Men nu kan det se ud til, at Riza Durmisi trækker sorteper i forhold til en af de få ledige VM-billetter.

Betis-backen var nemlig på det forkerte hold mandag aften under den afsluttende træning på Aalborg Stadion, mens både Jonas Knudsen og Nicolai Boilesen var på det rigtige hold. Boilesen dog i det centrale forsvar, mens Jonas Knudsen ser ud til at få chancen fra start som venstre back mod Chile, hvor han får en gylden mulighed for at overbevise landstræneren.

Riza Durmisi er lidt klemt. Han ser ud til at starte på bænken mod Chile tirsdag aften. Foto: Lars Poulsen
Riza Durmisi er lidt klemt. Han ser ud til at starte på bænken mod Chile tirsdag aften. Foto: Lars Poulsen
 

Riza Durmisi har været gennem en meget svær periode i Betis, hvor han har siddet på bænken. Han har således kun fået spilletid i to af de seneste syv klubkampe. Nu kommer Durmisi med stor sandsynlighed fra start til at se på fra bænken, når Alexis Sánchez og Arturo Vidal fra de dobbelte Copa América-vindere udfordrer den danske defensiv.

Nicolai Boilesen smiler. Han får formentlig chancen fra start mod Chile i det centrale forsvar ved siden af Simon Kjær. Foto: Lars Poulsen.
Nicolai Boilesen smiler. Han får formentlig chancen fra start mod Chile i det centrale forsvar ved siden af Simon Kjær. Foto: Lars Poulsen.
 

Åge Hareide har i en periode været stærkt kritisk overfor den tidligere Brøndby-spiller i forhold til hans defensive kvaliteter. Efter kampen i oktober mod Rumænien var han utilfreds med Durmisis opdækning ved det udlignende mål. Ved udtagelsen af truppen for nylig slog landstræneren fast, at han er ved at lære Durmisi at forsvare.

Sådan ser det ud til, at Danmark starter mod Chile:

Kasper Schmeichel – Jens Stryger Larsen, Simon Kjær, Nicolai Boilesen, Jonas Knudsen – Lasse Schøne, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Åge står fast: Nægter at skifte ud på trods af formsvigt

Durmisi i klubkrise: Vraget og klemt i VM-kampen

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+