Favorit til at afløse Olsen: Jeg er smigret

- Men jeg er da smigret over at være sat i forbindelse med det største trænerjob i Danmark, erkender Kasper Hjulmand

(Foto: All Over Press)
(Foto: All Over Press)

SAINT-ÉTIENNE (Ekstra Bladet): Han har været i flyverskjul i mere end én måned – siden fyringen i Mainz. Han har også svært ved at udtale sig om sin situation i Bundesliga-klubben, fordi intet endnu er afklaret.

Men nu udtaler Kasper Hjulmand sig for første gang om jobbet som dansk landstræner. Et job, han er blandt favoritterne til, når Morten Olsen træder tilbage næste sommer.

Smigret
- Jeg er smigret over at blive nævnt til det største trænerjob i Danmark. Men jeg har ikke lagt en karriereplan og ved ikke, hvad der skal ske.

- Jeg har ikke travlt, men har masser af energi. Om jeg skal have et nyt job til sommer eller på et senere tidspunkt, er slet ikke afklaret, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Kasper Hjulmand vil ikke gå nærmere ind i det ’slagsmål’, der på det seneste har været mellem Morten Olsen og DBU’s nye ledelse.

Claus Bretton-Meyer slår endnu en gang fast, at Morten Olsen var informeret og hørt i ansættelserne af talentchef og elitechef (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold DBU om skræmt Laudrup: Mange dygtige vil være landstræner

Men han mener til gengæld, at Morten Olsen fortjener respekt og anerkendelse for det, han har præsteret gennem mange år for dansk fodbold.

- Morten har vist vejen for dansk fodbold. Han er fodboldmand med et stort hjerte og fortjener enorm respekt fra alle. Han er professionel og brænder for sit job. Jeg har altid oplevet Morten som en stor inspirator og en person med fantastiske menneskelige egenskaber. Derfor er det vigtigt, dansk fodbold sætter pris på, hvad han har gjort for os, påpeger Kasper Hjulmand.

Håber på afklaring
Siden Kasper Hjulmand blev fyret i Mainz 17. februar, har han ikke fået afklaret sin situation.

Han har reelt en kontrakt til sommeren 2017, men det er utænkeligt, at parterne ikke finder en løsning forinden.

- Jeg søger en afklaring med Mainz. Jeg vil vide, om klubben vil lade kontrakten løbe, eller vi skal lave en ophørsaftale. Det håber jeg bliver afklaret umiddelbart efter påske, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

47 kommentarer
Vis kommentarer