Favoritsejre forude: Satser på stjernen

Hvor Monetos' Steffen Dam satser på Spanien, går SpilXpertens Benjamin Leander og Ekstra Bladets Maya Westander efter fransk fest

Favoritsejre forude: Satser på stjernen

Steffen Dam nærmer sig de øvrige eksperter, og spørgsmålet er, om dagens bets kan bringe ham endnu tættere?

Fem bets, men kun ét gik hjem på gårsdagens ottende EM-dag, hvor spileksperterne Steffen Dan fra Monetos, Benjamin Leander fra SpilXperten og Ekstra Bladets Maya Westander alle smed penge efter Sverige - Slovakiet.

Kun Steffen Dam ramte rigtigt med sit bud på pausestillingen: 0-0. Det betyder, at han haler en smule ind på de to andre, og det havde han brug for, da de stadig er et stykke foran i kampen om score flest penge på slutrunden, når finalen er spillet 11. juli.

I dag fordeler deres bud sig over to kampe, og du kan se hvilke i videoen øverst.

Benjamin Leander

Benjamin Leander fra SpilXperten er tidligere dommer på divisionsniveau og i dag én af Danmarks dygtigste sports-bettere, der har vundet flere millioner på spil.

 

Steffen Dam

Steffen Dam er ekspert hos fodbold-podcasten Monetos og har lige som Leander vundet en millionen på tips 13. Han er tidligere mangeårig sportsjournalist på BT.

Maya Westander

Maya Westander er sportsjournalist på Ekstra Bladet og panelets amatør-better. Finansierede i gymnasietiden byture med sine spilgevinster.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp af spillemyndigheden her.