FCK-stjerne tæt på klarmelding til Frankrig-kamp

Angriberen Nicolai Jørgensen fra FC København gik glip af landskamp mod USA på grund af et slag på læggen

FCK-stjernen Nicolai Jørgensen ser ud til at blive klar til landskampen mod Frankrig søndag. (Foto: Claus Bonnerup)
FCK-stjernen Nicolai Jørgensen ser ud til at blive klar til landskampen mod Frankrig søndag. (Foto: Claus Bonnerup)

FC København-angriberen Nicolai Jørgensen har fået chancen på landsholdet i denne uges venskabskampe mod USA og Frankrig.

Et slag på læggen i weekendens superligakamp mod Randers FC holdt ham dog helt ude af 3-2-sejren over USA onsdag i Aarhus, men nu begynder det så småt at lysne.

Nicklas Bendtner kunne onsdag notere sig for sit første hattrick på landsholdet. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Bendtner gik målamok: Nu jagter han Laudrup

Torsdag aften blev han testet, efter landsholdet var ankommet til Saint Etienne i Frankrig, som landsholdet møder søndag.

- Det gik fint. Jeg regner med at træne med fredag.

- Jeg fik den her trælæg mod Randers. Den er blevet ved med at spænde op, men nu har den givet sig lidt, siger Nicolai Jørgensen.

- Jeg har aldrig prøvet det før, men nu håber jeg, at den bliver ved med at være god.

Landsholdslæge Søren Kaalund vil fredag se, hvordan Nicolai Jørgensen reagerer på torsdagens boldtest.

- Det går meget bedre med ham. Han løb godt med, og nu skal vi se, om han reagerer og gør han ikke det, så træner han fredag og er klar mod Frankrig, siger Kaalund.

Morten Olsen er gået i tænkeboks efter de mange afbud (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Ærgerlig Morten O: Vi skal finde nye løsninger

Nicolai Jørgensen fik sin debut på landsholdet for fire år siden. Det er i alt blevet til syv landskampe - alle som ind- eller udskifter.

FCK-spilleren var senest i aktion på landsholdet for halvandet år siden i en venskabskamp i Herning mod Norge, som blev slået 2-1.

5 kommentarer
Vis kommentarer