FIFA vil udsætte alle landskampe i marts og april

Til og med april vil FIFA have alle landskampe stoppet og udskudt

Det internationale fodboldforbund FIFA har fredag aften anbefalet, at alle landskampe i marts og april bliver udskudt på grund af udbruddet af coronavirus.

Det betyder blandt andet, at klubber ikke er forpligtet til at sende spillere hjem til de nationale forbund i det tidsrum.

- De generelle fodboldregler, der normalt forpligtiger klubber til at sende spillere til landskampe vil ikke gælde for det kommende landkampsvindue i marts/april, skriver forbundet i en erklæring.

Det danske herrelandsholds to testkampe mod Færøerne og England i slutningen er allerede blevet aflyst på grund af coronavirus. Det meddelte Dansk Boldspil-Union (DBU) tidligere fredag.

Derudover er en lang række andre kampe - blandt andet VM-kvalifikationskampe i både Asien og Sydamerika - blevet udskudt.

I slutningen af marts skal der efter planen spilles en række playoffkampe om de sidste EM-billetter. De kampe står stadig til at blive afviklet, men kan som konsekvens af FIFA's udmelding blive udsat.

Flystyrtet, der blandt andre kostede Emiliano Sala livet, kunne have været undgået. Foto: Ritzau Scanpix. Premier League - 13. mar. 2020 - kl. 21:36 Pilot på dødsfly manglede licens

Se også: Coronavirus udsætter US Masters

Så ligger fodbolden også stille i Tyskland. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold - 13. mar. 2020 - kl. 16:26 Alle kampe udsat i Bundesligaen

10 kommentarer
Vis kommentarer