Fik du ikke en EM-billet? Sidste chance klokken 14!

Endnu en runde af billetter til sommerens europamesterskab kan købes af dem, der registrerer sig inden onsdag

Jubel efter målet mod Irland, der med nød og næppe sikrede Danmark deltagelse til sommerens slutrunde.
Jubel efter målet mod Irland, der med nød og næppe sikrede Danmark deltagelse til sommerens slutrunde.

Der er håb for dem, der stod i kø for billetter til EM-slutrunden, der blandt foregår i København til sommer.

UEFA åbner nemlig op for gensalg af billetter via deres hjemmeside. Det kommer til at foregå i morgen onsdag, den 26. februar. Så til de ufrivilligt billetløse er det bare om at få registreret sig inden da, hvilket man kan gøre her.

Konceptet er, at dem, der af den ene eller anden grund gerne vil af med deres billetter, får mulighed for at sælge dem på den officielle platform. Og dem, der mangler, kan købe dem til markedspris.

Det var ikke til at finde ud af, på hvilket klokkeslag man skal sidde klar. Ikke engang DBU selv lod til at vide det ud fra de svar, de gav Ekstra Bladet, og det Facebook-opslag, de lagde op tirsdag eftermiddag. Senere på aftenen blev det dog bekræftet af UEFA, at man skulle sidde klar klokken 14.

Tiltaget er angiveligt et forsøg på at undgå billethajer, og at billetter bliver solgt til overpris på det sorte marked.

Det lader heller ikke til at være til at sige, hvor mange der vil gøre brug af muligheden for at sælge til markedspris, og dermed hvor mange billetter der vil blive sat til salg.

Eriksens storkamp bliver uden tilskuere

Braithwaite til Barcelona? Det er lige til den lukkede!

Dansk EM-boost: - Simpelthen genialt