Fischer: Vi var et klart bedre hold end Bosnien

Målscorer til 2-0 mod Bosnien, Viktor Fischer, tror, at Danmark undervurderede modstanderne efter pausen

Få Ekstra Bladets analyse af nederlaget mod Bosnien her (Foto: Lars Poulsen)

Landsholdsangriberen Viktor Fischer havde svært ved helt at fatte, hvordan landsholdet fredag kunne tabe til Bosnien ved Kirin Cup.

Da den 21-årige kommende Middlesbrough-spiller lod sig udskifte efter en time, førte Danmark med 2-1 - den ene scoring var endda sat ind af Fischer, efter at Simon Kjær havde gjort det til 1-0.

- Jeg havde en god fornemmelse, da jeg gik ud.

- Og så er det jo så nemt at stå ude fra bænken og pege på, hvad der gik galt, men jeg ved ikke, hvad der skete. Det var ikke særlig godt, siger angriberen efter nederlaget på 5-6 efter straffesparkskonkurrence.

- Vi var et klart bedre hold end dem. Måske kom vi til at undervurdere dem lidt.

- Vi spillede godt langt hen ad vejen, men vi skal lade være med at undervurdere hold, fordi vi kommer foran.

- Men mange spillere er også trætte efter en lang sæson. Det var også til at se, selv om det er en kliché, siger Ajax-spilleren.

Fischer jubler sammen med Simon Kjær. (Foto: Lars Poulsen)
Fischer jubler sammen med Simon Kjær. (Foto: Lars Poulsen)
 

Bosniens store angriber Milan Djuric scorede to gange i anden halvleg, hvor bosnierne endda var en mand i undertal i de sidste 20 minutter efter to advarsler til Ognjen Vranjes.

Viktor Fischer tror, at anden halvleg kunne have fået et andet forløb, hvis Morten 'Duncan' Rasmussen havde udnyttet en mulighed umiddelbart efter pausen.

- Hvis Morten sparker den ind til 3-0, så kunne det være blevet en meget mere positiv anden halvleg, men så blev vi lidt kålhøgne, og de kom for nemt til deres mål. Luften gik lidt af ballonen, siger Fischer.

Ajax-angriberen var egentlig tiltænkt en startplads på bænken, men under opvarmningen måtte Lasse Vibe trække sig, hvilket gav Viktor Fischer en plads i startopstillingen.

Japan slog senere fredag Bulgarien med 7-2. Danmark møder derfor Bulgarien på tirsdag.

Pierre-Emile Højbjerg kæmper med Bosniens Srdan Grahovac. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Schmeichel og Højbjerg: Derfor floppede vi i 2. halvleg

Andreas Christensen var en af skurkene i straffesparkskonkurrencen (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Drama da Danmark røg ud: Smed 2-0-føring over styr

1 kommentar
Vis kommentarer