Annonce:
Annonce:

Flået ud i pausen: Jeg rører stort set ikke bolden

Nicolai Jørgensen ærgrer sig over den kollektive offday i Warszawa

Jørgensen fik kun 45 minutter lørdag aften. Foto: Lars Poulsen
Jørgensen fik kun 45 minutter lørdag aften. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

WARSZAWA (Ekstra Bladet): Nicolai Jørgensen har været et af efterårets helt store danske succeshistorier.

Den fysisk stærke angriber er topscorer i Æresdivisionen for sin nye klub Feyenoord og har også været fast leverandør af mål på landsholdet siden Åge Hareides ankomst.

Men i 3-2 nederlaget til Polen kom Jørgensen i den grad ned på jorden igen.

Han så knap bolden, inden han blev flået ud efter første halvleg, og da han endelig fik bolden til en fornuftig mulighed, reagerede han for langsomt.

Til gengæld er han skarp i mælet i vurderingen af den danske indsats i 3-2 nederlaget i den polske hovedstad.

Annonce:

- Vi var dårlige og vi fik en dårlig start. Vi lader dem gøre for meget og har det svært i offensiven, fordi vi spiller for langsomt. Vi står for mange i et lille område og så bliver det svært, siger angriberen, der havde meget svære arbejdsbetingelser.

- Jeg har stort set ikke bolden, jeg tror, at jeg rører den tre gange. Vi kommer ikke til indlæg og man kunne have taget 11 mand ud. Jeg kan ikke gå ned på en enkelt dårlig kamp. Det sker for alle, så jeg må bare komme videre, siger han og glæder sig i stedet over, at anden halvleg bød på tiltrængt dansk opmuntring.

- I anden halvleg synes jeg til gengæld, at vi – bortset fra de første ti minutter – kommer bedre med. De bliver selvfølgelig også trætte, men med lidt held kunne vi have fået 3-3 og det synes jeg trods alt viser god moral, siger han og fortsætter:

Annonce:

- Det er altid skidt, når de kommer foran, og så går vi måske lidt i panik derinde. Men de har også gode spillere og er gode i kontraspillet. De var hurtige til at komme ned med 11 mand på egen banehalvdel og vente på, at vi begik fejl. Vi havde nok planlagt en anden start, men det gik, som det gik. Nu må vi forsøge at gøre det bedre på tirsdag i Parken

- Det var den sværeste kamp i puljen. De har klassespillere på næsten alle positioner, så vi kan ikke bare regne med at komme herned og hente tre point. Det er i Parken, vi skal hente vores point, understreger Nicolai Jørgensen, der formentlig er presset af målscorer Yussuf Poulsen til en startplads mod Montenegro på tirsdag.

Danmarks forsvar sejlede: Her er karaktererne

Kørt ud på røv og albuer: For meget puslingebold!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: