Annonce:
Annonce:

Flov Fischer trækker i land: Jeg sagde noget forkert

- Jeg kom med en forkert udtalelse, fordi jeg var meget skuffet over nederlaget, siger Viktor Fischer

Viktor Fischer fortryder sin udtalelse om, at han og flere af holdkammeraterne var nogle 'oattebørn' mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)
Viktor Fischer fortryder sin udtalelse om, at han og flere af holdkammeraterne var nogle 'oattebørn' mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Viktor Fischer kaldte på direkte tv ham selv og hovedparten af holdkammeraterne for pattebørn og en flok uden hår på brystet oven på det pinlige 0-1 nederlag til Montenegro. 

Men det umiddelbare udbrud fra landsholdsspilleren fik ikke lov at stå alene særlig længe.

Landstræner Åge Hareide hørte om det på pressemødet, og anfører Simon Kjær blev også hurtigt bekendt med Fischers uheldige udbrud.

Og de to reagerede prompte på den unge landsholdsspilleres frustrationer.

- Simon Kjær og Åge Hareide kom til mig, og jeg kan godt se, jeg måske var lidt for ligeud i spyttet, erkender Viktor Fischer.

Det var på direkte tv til Kanal 5, at Fischer angreb sine holdkammerater, dog undtaget Simon Kjær og Kasper Schmeichel, som han fremhævede som de eneste med positive præstationer på en nedtrykt dansk fodboldaften.

Annonce:

Men det skete i et øjebliks frustration, hvor følelserne kogte over. Efter en tur i omklædningsrummet og et varmt bad, ærgrede han sig over udfaldet, da han kom frem fra kabinen.

- Jeg har store ambitioner på vegne af den her gruppe af spillere. Jeg ved, vi kan være rigtig gode. Og når vi ikke vinder, bliver jeg skuffet.

- Jeg kommer med en forkert udtalelse. Det var slet ikke ment på den måde.  Jeg prøver at udtrykke min over, at vi ikke vinder. Men det var en dum udtalelse, erkender Viktor Fischer.

Han blev pillet ud efter pausen og virkede ikke tilfreds med den beslutning, men på trods af, at han leverede en fin arbejdsindsats, kom han kikke til mange afslutninger.

- Vi står i en svær position lige nu. Intet er afgjort, men det er klart, at vi må ændre nogen ting, når vi mødes næste gang.  VM kan være langt væk, men det kan også være tæt på. De her dage har været skuffende, fordi vi har tabt to kampe, påpeger Viktor Fischer.

Rigmænd og fattigrøvene: Alle landsholdsspillernes løn afsløret

Fischer får røffel af Hareide

Kaptajn Kjær: Jeg skal vist lige have en snak med Viktor

Fuldbyrdet fiasko: Nyt projekt, Hareide

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: