Fodboldlandsholdet møder Skotland i marts

Åge Hareides anden landskamp bliver en udekamp mod Skotland 29. marts. Hans debutmodstander kendes endnu ikke

Åges anden modstander som dansk landstræner bliver mod Skotland. (Foto: AP)
Åges anden modstander som dansk landstræner bliver mod Skotland. (Foto: AP)

Landstræner Åge Hareide og resten af fodboldlandsholdet møder Skotland på udebane 29. marts. Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på unionens hjemmeside.

Det er den første træningskamp, der er planlagt i foråret, men det bliver næppe Åge Hareides debutkamp som landstræner.

DBU arbejder på at finde yderligere en modstander til landsholdet i dagene inden udekampen mod Skotland.

Landstræner Morten Olsen stod i spidsen for årets største flop i dansk sport, mener Ekstra Bladets læsere (Tegning: Morten Ingemann) Landsholdsfodbold - 1. jan. 2016 - kl. 15:37 Fodboldlandsholdet var årets største flop

Selve træningssamlingen, der bliver Åge Hareides første som dansk landstræner, begynder 21. marts.

- Vi har haft en dialog med Åge Hareide om, hvad han vægter, når det kommer til at finde modstandere til landsholdet i foråret.

- På baggrund af de kriterier, Åge Hareide har og ud fra økonomi og praktik, er vi glade for, at vi har lavet en aftale med Skotland, siger Kim Hallberg, der er DBU's elitechef.

- Skotland er en god modstander, fordi det er et hold, der altid leverer gode kampe med masser af fight, uddyber elitechefen.

For Åge Hareide og landsholdet bliver forårets kampe vigtige i forberedelserne frem mod VM-kvalifikationen.

- Åge Hareide skal naturligvis bruge kampene til at se spillerne an og teste forskellige konstellationer, så han har det hold klar, der skal spille Danmark til VM, når kvalifikationen starter til september, siger Kim Hallberg.

Danmark har indtil nu mødt Skotland 16 gange, og holdene har aldrig spillet uafgjort, idet Danmark har vundet syv opgør, mens Skotland har vundet ni.

Nickasl Bendtner har ikke haft den store succes i Wolfsburg. Nu er han på vej væk. (Foto: Matt West) Tysk fodbold - 5. jan. 2016 - kl. 06:20 Har sagt farvel til holdkammeraterne: Bendtner skal væk NU

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere