Fodboldlandsholdet var årets største flop

Med tre fjerdedele af stemmerne har Ekstra Bladets læsere udnævnt Morten Olsens faldne EM-tropper til årets største skuffelse, og det overrasker ikke ekspert

Landstræner Morten Olsen stod i spidsen for årets største flop i dansk sport, mener Ekstra Bladets læsere (Tegning: Morten Ingemann)
Landstræner Morten Olsen stod i spidsen for årets største flop i dansk sport, mener Ekstra Bladets læsere (Tegning: Morten Ingemann)

Den nye fodboldlandstræner Åge Hareide kan starte sine bestræbelser på at genopbygge det danske hold på en bund af afgrundsdyb skuffelse over mandskabets 2015-præstation.

Ekstra Bladets læsere er i alt fald ikke i tvivl: Bendtner og co. leverede årets største flop i den danske sportsverden, da kvalifikationen til en EM-slutrunde med hele 24 deltagere kiksede. 

Ud af et femcifret antal stemmer, blev 75 procent således afgivet til Morten Olsens faldne tropper, og der var et godt stykke ned til håndboldkvinderne (12 procent), Caroline Wozniacki (8), bænkede Kevin Magnussen (3,5) og cykeldrengene (1,5).

Se også: Afstemning: Hvem var årets største sportsflop?

- Det er bestemt ikke overraskende. Landsholdet fylder meget i folks hjerter, og der var en nedadgående spiral gennem hele året, hvor holdet forspildte den ene mulighed efter den anden for at tage det afgørende trin til EM, mener Peter Piil, der som kommentator for 6’eren har fulgt holdet tæt.

- Først kiksede det i en svag pulje – og så kan Morten Olsen hævde det modsatte - og så i play off kampene mod Sverige. Så det har virkelig været et flop, og det er også min klare fornemmelse, at landsholdet har været årets største skuffelse.

Den første i flop-feltet, der kan begynde at vende et skidt år til et bedre, er i øvrigt Caroline Wozniacki, der om et par dage indleder sæsonen med en WTA-turnering i Auckland på New Zealand.

Sådan lød dommen, da det stod klart, at Danmark ikke kommer med til EM-slutrunden i fodbold

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere