Forkerte sko kan koste millioner

Den tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer har for anden gang overtrådt Adidas-reglerne, så nu risikerer han en kæmpe bøde

Tyskland besejrede søndag Estland med 3-0. Se højdepunkterne her. Video: Discovery Networks Danmark

Med tre kampe igen af kvalifikationen har Tyskland overraskende nok endnu ikke kvalificeret sig til EM-slutrunden 2020.

Og den 33-årige målmand Manuel Neuer pustes alvorligt i nakken af Barcelona-målmand Marc Andre ter-Stegen, og nu har Neuer også fået problemer uden for banen.

Målmand ankom nemlig til landsholdssamlingen iført hvide sneakers fra det franske mærke Veja, og det går ikke, når man som Neuer har en personlig skokontrakt med Adidas, der også leverer tøj til landsholdet.

- Som en spiller under Adidas-kontrakt opfordres Manuel Neuer til at bære Adidas-produkter. Vi vil diskutere denne specifikke sag med spilleren, siger Oliver Brüggen, der er talsmand fra Adidas, til Bild.

Manuel Neuer ankommer til den tyske landsholdslejr - men er skoen de rette? Foto: INA FASSBENDER/Ritzau Scanpix
Manuel Neuer ankommer til den tyske landsholdslejr - men er skoen de rette? Foto: INA FASSBENDER/Ritzau Scanpix

Ifølge avisen risikerer Neuer nu en bøde på 1,5 millioner kroner for overtrædelsen.

Det er nemlig ikke første gang, at Neuer dummer sig. På et Champions League-pressemøde med Bayern München sad han således i en trøje fra mærket Champion.

Dengang blev han enig med Adidas om at give 413.000 kroner til velgørenhed.

Neuer menes at tjene godt 9,6 millioner kroner i månedsløn, mens de forbudte sko blot skulle have en værdi af små 700 kroner.

Tyskland spillede tidligere på ugen 2-2 mod Argentina i en testkamp, mens det søndag gælder Estland på udebane i en meget vigtig kvalifikationskamp, hvor det gælder omat holde Holland og Nordirland med samme pointtal bag sig.

Se også: Spillerkoner afslører nøgenfotos

Se også: Sagde nej til Real Madrid: Nu får han wrestling-debut

Se også: Federer rasende: Det er gået alt for langt

På trods af at Michael Jordan stillede basketballskoene på hylden for sidste gang i 2003, tjener legenden fortsat massevis af penge. Foto: /Ullstein Bild/All over Press Sport og Spil Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på

24 kommentarer
Vis kommentarer