Fyret efter første kamp: Landstræner færdig

Albanien har fyret Christian Panucci, efter at albanerne tabte første kamp EM-kvalifikationen til Tyrkiet fredag aften

Dette formidable Çalhanoğlu-drøn cementerede Tyrkiets sejr over Albanien, der nu har fyret træneren. Video: Discovery Networks Danmark

Christian Panucci skal på jagt efter et nyt job, og Albanien skal finde en ny landstræner.

Lørdag har Albaniens Fodboldforbund (FSHF) valgt at skille sig af med italieneren, som har haft ansvaret for landsholdet siden sommeren 2017.

Panuccis sidste kamp blev hjemmenederlaget på 0-2 til Tyrkiet, der gav Albanien den værst tænkelige start på EM-kvalifikationen.

- Vi har i dag officielt stoppet samarbejdet med Christian Panucci. Vi takker ham for indsatsen og ønsker ham held og lykke fremover, lyder det i en kortfattet meddelelse på forbundets hjemmeside.

Den dårlige premiere på EM-kvalifikationen kommer i kølvandet på en skuffende indsats i efterårets Nations League. Her sluttede holdet sidst i en pulje med Skotland og Israel.

Albanien var med ved EM i 2016, dengang under ledelse af en anden italiener, Gianni De Biasi.

Han overlod året efter trænersædet til Panucci, men den tidligere Milan- og Roma-back har ikke kunnet få det albanske landshold op i samme gear som forgængeren.

Når Albanien på mandag møder Andorra i endnu en EM-kvalifikationskamp, vil Ervin Bulku og Sulejman Mema stå med ansvaret, skriver forbundet.

Se også: Tidligere FCK-helt kæmper for karrieren: - Noget dør indeni

Se også: Se drømmemålet: Pogba med utrolig detalje

Andreas Skov Olsen spiller sandsynligvis sin sidste sæson i Superligaen i denne omgang. Så det er med at få ham på holdet, inden han sendes til udlandet. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Super-managers bedste råd: Tippet de fleste overser

3 kommentarer
Vis kommentarer