Fyret Silkeborg-træner på vej til Rwanda

Den fyrede Silkeborg-træner Kim Poulsen er i forhandlinger om at blive teknisk direktør i fodboldforbundet i Rwanda

Kim Poulsen kan være på vej til afrikansk fodbold. (Foto: Jens Dresling)
Kim Poulsen kan være på vej til afrikansk fodbold. (Foto: Jens Dresling)

Hvis man blev stillet spørgsmålet, 'Hvad hedder den tekniske direktør i Rwandas fodboldforbund', er det nok de færreste, der ville have skudt på navnet Kim Poulsen. Det ville imidlertid også være et forkert svar i skrivende stund, men inden længe kan det være en rigtig besvarelse.

Se også: De største danske træner-farcer: Fyret på motorvejstoilet

Den 56-årige dansker, der i september blev fyret som cheftræner i Silkeborg IF, kan nemlig være på vej til at bestride jobbet som teknisk direktør i fodboldforbundet i Rwanda. Præsident Vincent Nzamwita bekræfter, at de to parter er tæt på at indgå en aftale.

- Jeg kan sige, at forhandlingerne med Kim Poulsen er på et fremskredent stadie. Han vil formentlig underskrive kontrakten mod slutningen af denne måned og påbegynde sit arbejde i november. Vi er nået til enighed om en række ting, siger han til Times Sport.

Se også: Vader i succes i Norge: Mester-Mike drømmer om landsholdet

At arbejde med fodbold i de lidt mere eksotiske egne af verden er ikke ubekendt for Kim Poulsen, der tidligere har slået sine folder i Singapore og Tanzania. Nu peger pilen mod Rwanda, der er nummer 93 på FIFA's verdensrangliste.

0 kommentarer
Vis kommentarer