Fyret United-dansker: Smid fjolset Bendtner af landsholdet

Torben Aakjær har en markant mening om andet end udlændinge - også Nicklas Bendtner får en tur

Se Torben Aakjær forklare sig.

Den danske fodboldscout Torben Aakjær blev i går fyret i Manchester United efter nogle kontroversielle kommentarer omkring udlændinge.

Den fyrede United-scout Torben Aakjær slår fast, at han ikke har udtalt sig racistisk - men han er ikke blevet hacket og heller ikke fejlciteret (Foto: Instagram) Premier League Fyret United-dansker ændrer forklaring

Aakjær forklarer, at han udtrykker sig på samme måde omkring fodbold.

- Jeg har ytret mig voldsomt omkring Bendtner på landsholdet. Her har jeg også været voldsom i retorikken, men jeg mener det.  Sådan et fjols skal ikke på landsholdet, og han er velkommen til at anmelde mig, men jeg tror ikke, at han kan stave til anmeldelse, siger Aakjær til Ekstra Bladet.

Torben Aakjær er fyret som scout i Manchester United. Her fortæller han om, hvordan jobbet var (Foto: Linde Johansen) Sport og Spil Drømmejobbet i United - sådan var det

- Jeg har også værdier for, hvordan man skal opføre sig. Min største forbrydelse er en parkeringsbøde for 27 år siden. Hvis mine kommentarer støder nogen, så skulle de have anmeldt det for længe siden. Jeg har kæftet op i 20 år, men der er nok nogen, der har syntes, at nu stopper tossen altså, siger Aakjær.

Aakjær mener også, at Superligaen bør skæres ned til otte eller seks hold, og han virker til at have en mening om det meste i fodboldverdenen.

Pierre-Emile Højbjerg får ros efter sin debut for Augsburg (Foto: Augsburg Allgemeine) Tysk fodbold Skamroser Højbjerg efter Augsburg-debut

Den fyrede United-scout Torben Aakjær slår fast, at han ikke har udtalt sig racistisk - men han er ikke blevet hacket og heller ikke fejlciteret (Foto: Instagram) Premier League Fyret United-dansker ændrer forklaring Torben Aakjær mener, at han er blevet hacket af folk, der vil ham eller Manchester United det ondt (Foto: Instagram) Premier League Chokeret United-dansker: Jeg er ikke racist

Her ser han også til at blive hængende, for knap var Torben Aakjær blevet fyret i Manchester før telefonen ringede igen.

- Der er flere udenlandske klubber, der har ringet, men til dem har jeg skrevet, at jeg vender tilbage i næste uge, når det hele er lidt på afstand, siger Aakjær til Ekstra Bladet.

- Jeg vil gerne fortsætte med fodbold, siger Aakjær, der dog ikke vil fortsætte i Danmark.

Premier League Torben fyret i United: Man får fjender i denne verden

Da Aakjær i 2011 skiftede til United fra HSV, havde han lignende tilbud fra to Bundesliga-klubber, to klubber i Holland samt storsatsende Salzburg, men jobbet i sønnens favoritklub blev foretrukket.

Torben Aakjær vil nu tage en slapper oven på et hektisk døgn og overvejer at tage et par dage i sin lejlighed i Italien for at få det hele lidt på afstand.

Tidligere har Torben Aakjær også været ansat i HB Køge som ungdomstræner og scout. Her trænede han blandt andre spillere som Nikola Saric, Jens Stryger Larsen og Marcel Römer, men stoppede i klubben, da han fik job i HSV.

0 kommentarer
Vis kommentarer