Giroud: Benzema-skandale kan forurene holdånd

Karim Benzemas mulige indblanding i afpresning af Mathieu Valbuena kan blive et stort problem for Frankrig

Benzema-skandalen kan koste holdånden på Frankrigs hold (Foto: AP)
Benzema-skandalen kan koste holdånden på Frankrigs hold (Foto: AP)

Til sommer skal det franske fodboldlandshold forsøge at vinde EM-guld på hjemmebane, men holdet har et alvorligt problem, som kan ødelægge holdånden.

Real Madrid-stjernen Karim Benzema er mistænkt for at være indblandet i sagen om afpresning af landsholdskollegaen Mathieu Valbuena (Lyon), og endnu vides det ikke, om en af dem eller begge skal med til EM.

Benzema er udelukket fra landsholdet indtil 15. april, hvor fodboldforbundet vil tage stilling til, om han igen kan spille. Men kan han og Valbuena spille sammen igen efter skandalen?

Det svar kender ingen lige nu, men Arsenal-angriberen Olivier Giroud medgiver, at konflikten kan give problemer på holdet.

- Det er noget, som kan forurene vores holdånd. Jeg forsøger ikke at tænke på det, da det forhindrer os i at koncentrere os omkring spillet på banen, siger Giroud ifølge AFP.

Se også: Sejr i Tyskland: Se Vardys drømmemål her

Se også: Cykelrytter faret vild: Kom i mål efter 15 timer

Får Benzema lov til at repræsentere Frankrig igen, skal landstræner Didier Deschamps finde ud af, om Real Madrid-angriberen skal med til EM, og om Valbuena i så fald også skal med.

For Olivier Giroud spiller det ingen rolle, hvem der eventuelt kommer med.

- Jeg spørger ikke mig selv, om det skal være Karim eller "Valbu". Det vigtigste er holdet, lyder det fra Arsenal-angriberen.

Didier Deschamps skal efter planen udtage EM-truppen 12. maj.

Ifølge anklagerne har en barndomsven af Benzema fået fingrene i en sexvideo med Valbuena og Lyon-spillerens kæreste, og gennem Benzema har vennen forsøgt at afpresse Valbuena for et større pengebeløb for ikke at offentliggøre videoen.

Se også: Derfor er Rafael van der Vaart i Esbjerg

Se også: Store smæk til Superliga-stjerner

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere