Glemte invitation: DBU bliver hånet og latterliggjort

Morten Olsens manglende invitation til Dansk Fodbold Award har fået Twitter til at kamme over med hån af DBU

Direktør i DBU Claus Bretton-Meyer er sammen med sine kolleger kommet i strid modvind på Twitter. (Foto: Lars Poulsen)
Direktør i DBU Claus Bretton-Meyer er sammen med sine kolleger kommet i strid modvind på Twitter. (Foto: Lars Poulsen)

Det tør siges, at DBU i høj grad er blevet en del af 'noget større'. I hvert fald har unionen i løbet af de seneste dage gjort sit til at blive hovedrolleindehaver i et bizart forløb såvel som en markant strid.

En optrappet konflikt med landsholdsspillerne synes kun at tage til i styrke dag for dag, og i værste fald kan uenigheden ende med, at Danmark skal spille sine kommende landskampe med amatører på banen.

Alt mens parterne er langt fra hinanden ved forhandlingsbordet, kunne Ekstra Bladet fredag afsløre, at landstræner Morten Olsen samtidig måtte kigge langt efter en invitation til Dansk Fodbold Award.

Hovsa, DBU: Glemte at invitere Morten Olsen

En begivenhed, som takket være et kollektivt afbud fra landsholdets aktører fandt sted uden større mediebevågenhed, ligesom showet heller ikke blev sendt på tv, som det ellers tidligere har været tilfældet.

- Jeg sidder hjemme i Belgien, og jeg har ikke fået en invitation til arrangementet. Men det kan jo ske, sagde Morten Olsen til Ekstra Bladet, mens DBU midt i 'festlighederne' måtte krybe til korset og beklage den manglende indbydelse.

- Der er sket en administrativ fejl, efter vi er gået fra et stort gallashow til en lille temaaften. Vi beklager, at der ikke er tilgået en invitation til trænerne. Det er skidt, det erkender jeg, lød meldingen fra kommunikationschef Jakob Høyer.

Morten Olsen om DBU-forglemmelsen: Det kan jo ske

Den manøvre har dog ingenlunde været nok til at skåne unionen fra at blive gjort godt og grundigt til grin på de sociale medier dagen derpå. Her går snakken lystigt, og fællesnævneren for indslagene synes at være ganske klar: DBU har kvajet sig godt og grundigt.

- En del af noget virkelig uprofessionelt, skriver Jan Barkholt på Twitter med henvisning til DBUs eget slogan, som i den grad står for skud.

De fem ord ser således i særlig grad ud til give bagslag i kølvandet på den seneste forglemmelse, og i det virtuelle univers er der nærmest gået en sport i at træde på DBU, mens unionen i forvejen ligger ned.


Således melder en anden afsender, Frederik Juul, på Twitter, at 'Morten Olsen er åbenbart ikke en del af noget større', mens Søren Møller Jensen på samme medie spekulerer med humor som drivkraft. 'Måske invitationen blot var mundtlig og hans høreapparat slukket?'

Og sådan fortsætter kavalkaden af hån imod DBU ellers i stride strømme, og unionens direktør Claus Bretton-Meyer og formand Jesper Møller ser dermed ud til at være kommet i folkelig modvind, inden forhandlingerne med spillerne genoptages.

Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen skyder med skarpt mod DBU i kølvandet på fredagens store fejl. Læs kommentaren her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter