Annonce:
Annonce:

Gravesen i hårdt angreb på Braithwaite

Martin Braithwaite sparede sig selv for meget i testkampen mod Tyskland, mener Thomas Gravesen

Thomas Gravesen og de andre eksperter kritiserede den danske offensiv. TV: Discovery Networks
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Søndag sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? SE MED HER (Ekstra Bladet+)

Den danske offensiv funklede bestemt ikke i testkampen mod Tyskland, og selvom det blev en anelse bedre i anden halvleg, så skånede den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen ikke nogen i sin analyse efter kampen, der endte 1-1.

Især Martin Braithwaite fik en hård medfart i Kanal 5's studie.

- Han sprintede overhovedet ikke i dag. Jeg synes, han løb og sparede sig selv derinde i dag. Måske selvfølgelig også med tanke på, at 'uh, jeg skal ikke blive skadet', lød det fra Thomas Gravesen, der ikke synes, at præstationen var godkendt.

Annonce:

- Martin Braithwaites situation er, at det kan godt være, at du sparer dig selv, til du kommer hen til den 12. (juni, red.), men det er simpelthen for lidt i en A-landskamp, det der kommer fra dig. Du tager ikke bolden til dig, du afleverer ikke bolden med kvalitet til nogen af dine medspillere. Jeg synes, det var meget, meget dårligt i dag.

Herpå fik Braithwaite tildelt en dumpekarakter - en ud af seks stjerner.

Artiklen fortsætter under højdepunkterne..

(Danmark-Tyskland)

Danmark møder Finland i den første kamp ved EM 12. juni, og her forventes Martin Braithwaite naturligvis at få en plads i startopstillingen.

Han er startet på banen i 14 af de seneste 16 landskampe og har kun misset venskabskampen mod Sverige på grund af coronakarantæne og kampen mod Moldova, hvor Kasper Hjulmand sendte reserverne i aktion.

Mod Tyskland udgjorde han venstre del af angrebstrioen og blev erstattet af Nicolai Boilesen efter 80 minutter. Udover Finland skal Danmark møde Belgien 17. juni og Rusland 21. juni. Alle kampe spilles på hjemmebane i Parken.

Du kan se Ekstra Bladets vurdering af Braithwaite og alle de andre danske spillere her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: