Håner Messi og Ronaldo: De har det for let

Det er meget lettere at spille nu end i slutningen af 1990'erne og starten af 00'erne, mener Rivaldo

Rivaldo mener, at det er for nemt at lave mange mål i dag - selv kunne han også nemt score 50 mål nu (Foto: AP)
Rivaldo mener, at det er for nemt at lave mange mål i dag - selv kunne han også nemt score 50 mål nu (Foto: AP)

Storhedstiden var i Barcelona fra 1997 til 2002, og den offensive brasilianske midtbanespiller Rivaldo huskes i Danmark også også for målene mod Danmark i VM-kvartfinalen i 1998 samt hans medvirken til VM-guldet i 2002.

Men Rivaldo ville gerne have været på toppen i 2015 i stedet.

- Fodbold i dag er meget anderledes end før. Hvis jeg var på toppen i dag, så vil jeg vædde med, at jeg ville have været den bedste spiller i verden to-tre gange, siger Rivaldo ifølge goal.com.

- Jeg er sikker på, at jeg ville score 50 mål pr. sæson. Kvaliteten var meget bedre før - både i Brasilien og set over hele verden, siger Rivaldo.

- Du kan se, at fodbolden ikke er god, når Messi og Ronaldo scorer 50 mål i deres ligaer. Det viser, at fodboldens niveau er lavere. Selv de bedste i verden må ikke kunne score 50 mål i 38 kampe, siger Rivaldo.

José Mourinho mener ikke, at Cristiano Ronaldo bedømt ud fra seneste sæson er verdens bedste - faktisk råder han selv over en bedre spiller (Foto: AP) Premier League Mourinhos stikpille: Han er bedre end Ronaldo

Cristiano Ronaldo kommer ikke til Manchester United i denne omgang, fortæller Louis van Gaal (Foto: AP) Manchesteru United erkender: Derfor kommer Ronaldo ikke nu

Rivaldo med Roberto Carlos fra storhedstiden ved VM 1998 (Foto: AP)
Rivaldo med Roberto Carlos fra storhedstiden ved VM 1998 (Foto: AP)
 

Rivaldo er efterhånden blevet 43 år, men han er faktisk stadig aktiv. Han agerer som spillende præsident for den brasilianske 2. divisionsklub Mogi Mirim, hvor også sønnen Rivaldinho spiller.

Landsholdet har han dog ikke spillet på siden 2003, og siden da har han spillet i så forskellige klubber som Milan, Cruzeiro, Olympiakos, AEK Athen, Bunyodkor, Sao Paulo, KAbuscorp, Sao Caetano og nu altså Mogi Marim.

I alt blev det til 35 mål i 74 landskampe, men kun en enkelt gang blev han kåret til verdens bedste fodboldspiller. Det skete i 1999, hvor det altså var meget sværere at spille, hvis man skal tro brasilianeren.

Lucas Digne ved siden af Zlatan Ibrahimovic er eftertragtet i flere af de store ligaer - og agenten er dansk (Foto: AP) Premier League Over 100 millioner kroner: Dansker bag nyt kæmpe-skifte

Se samtlige Cristiano Ronaldos mål i Champions League:

27 kommentarer
Vis kommentarer