Håneretten på spil: Spørg ham om alt

Fredag kan du chatte med Ekstra Bladets manager-ekspert, Frederik Ingemann, og få de sidste fif, inden EM starter

Frederik Ingemann chatter med Ekstra Bladets læsere fredag kl. 12
Frederik Ingemann chatter med Ekstra Bladets læsere fredag kl. 12

Hører du til de mange, der lige mangler det sidste gode råd til dit manager-hold, inden EM går i gang? Så kan det betale sig at klikke ind på ekstrabladet.dk fredag kl. 12.

Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann

Foto: Emil Agerskov
Foto: Emil Agerskov
 

24-årig statskundskabstuderende og vært på podcasten 'Klubhuset' om managerspil.

Top en procent-placeringer i alle fodboldspillene med undtagelse af EM Manager - forhåbentlig blot lidt endnu - krydret med et par rundesejre.

Tidligere vinder af Vuelta a España-spillet samt tredjepladser i både Tour de France og Giro d'Italia.

Her vil Ekstra Bladets manager-ekspert, Frederik Ingemann, nemlig chatte med læserne og komme med svar på de spørgsmål, der måtte være.

I en stiv klokketime kan du fyre løs på eksperten, der naturligvis også er aktiv med gode råd ved hver spillerunde under EM.

Indtil da kan du se Frederik Ingemanns gennemgang af samtlige EM-grupper her:

Alle grupper til EM

Gruppe A

Værtsnationen Italien er storfavoritter til at løbe med sejren i gruppe A, men skal på vejen møde én af de største favoritdræbere i senere år.

Her er gennemgangen af Gruppe A.

Gruppe B

I gruppe B er Danmark, der står med gode muligheder for avancement, repræsenteret. Den altoverskyggende favorit er imidlertid Belgien, men kampprogrammet svækker deres appel i EM Manager.

Her er gennemgangen af Gruppe B.

Gruppe C

Gruppe C er med rette med udråbt som den nemmeste ved EM. Derfor er det naturligt, at mange i EM Manager kigger med begejstring mod gruppefavoritten Holland, der spiller på hjemmebane.

Her er gennemgangen af Gruppe C.

Gruppe D

Gruppe D er den eneste, som afvikles væk fra kontinentet med England og Skotland som værter.

Forventningerne er imidlertid vidt forskellige til de to nationer, men med Kroatien og Tjekkiet som de resterende mandskaber er det én af få grupper til EM, hvor samtlige hold i min optik har appel i EM Manager.

Her er gennemgangen af Gruppe D

 

Gruppe E

Spanien har hjemmebanefordelen i gruppe E, hvor de må anses for at være de store favoritter til at slutte som etter.

Værtsnationen kommer dog med et uprøvet hold, mens Polen og Sverige har været stærke slutrundenationer i senere år og med en kamp mod Slovakiet til at booste deres appel i EM Manager.

Her er gennemgangen af Gruppe E

Gruppe F

Gruppe F har æren af at være 'dødens pulje' ved EM-slutrunden, når de forsvarende europamestre og seneste to verdensmestre krydser klinger, mens Ungarn må håbe på mirakler i Budapest.

Umiddelbart ikke en attraktiv gruppe at satse på i EM Manager, men modsat andre, synes profilerne i gruppe F sikre på fuld spilletid i gruppespillet.

Her er gennemgangen af Gruppe F