Har været plaget af skader: Nu er han redningsmanden

Andreas Cornelius kan meget vel blive den targetman, der skal tage slåskampene med de schweiziske stoppere

Andreas Cornelius jagter bolden på træningsbanen. Han står med gode muligheder for at spille fra start. Foto: Lars Poulsen.
Andreas Cornelius jagter bolden på træningsbanen. Han står med gode muligheder for at spille fra start. Foto: Lars Poulsen.

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Andreas Cornelius er tilbage i landsholdsvarmen efter 11 måneders fravær. En drilsk lyskeskade har holdt ham ude af spillet i mere end ét halvt år.

Men nu har han fået en fin start på den nye tilværelse i Parma, og samtidig er han helt skadefri.

Angriberen virker nærmest som den mand landstræneren har ledt efter, fordi Åge Hareide skal bruge en stor, stærk bomber mod Schweiz lørdag.

-  Jeg er glad for, at landstræneren har bemærket, jeg er kommet godt indgang i Parma.

- Jeg tager den rolle, som landstræneren tildeler mig. Om det er fra start eller som indskifter, så ændrer det ikke min indstilling. Jeg vil altid yde alt, hvad jeg kan, forklarer Andreas Cornelius.

Artiklen fortsætter under billedgalleriet.

Billedgalleri fra dagens pressemøde og træning. Foto: Lars Poulsen

1 af 11 
2 af 11 
3 af 11 
4 af 11 
5 af 11 
6 af 11 
7 af 11 
8 af 11 
9 af 11 
10 af 11 
11 af 11 
 

Hvis tirsdagens træning er et billede på, hvad der venter, så ser det lovende ud.

Her spillede Andreas Cornelius på det rigtige hold som midterste angriber.

Mens glæden er stor over gensynet med landsholdskammeraterne, så er frustrationerne også til at mærke oven på ét vanskeligt fodboldår.

- Jeg fik mit ophold i Bordeaux spoleret af en lyskenskade. Det bedste havde nok været, at jeg blev opereret tidligere, end tilfældet var, forklarer Andreas Cornelius, der blev undersøgt både i Bordeaux og Atalanta, men det var først, da han kom til en specialist, der kom skred i tingene.

Han blev opereret tilbage i april i højre side af lysken. Han var med i Parma kort efter opstarten og fik sin debut 1. september, da han spillede ni minutter.

På det seneste har han fået fuld spilletid i to kampe, hvor han også er kommet på måltavlen.

Christian Eriksen erkender, at den tid han gennemlever lige nu i Tottenham er den sværeste i de seks år, han har været i klubben. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold - 7. okt. 2019 - kl. 17:28 Eriksen midt i krisen: Min sværeste tid

Det har været en barsk tid for landstræner Åge Hareide, der har tabt sig otte kilo. Han var i narkose seks gange og blev opereret seks gange på ti dage. Halvanden måned lå han på hospitalet. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold - 8. okt. 2019 - kl. 07:05 Hareides helvede: Seks operationer på ti dage

31 kommentarer
Vis kommentarer