Hareide afslører: - Han havde fået landsholdsdebut

Robert Skov ville have fået landsholdsdebut mod Kosovo, hvis han ikke var blevet skadet, siger Åge Hareide

Åge Hareide afslører, at Robert Skov havde fået landsholdsdebut, hvis ikke han var blevet skadet. Foto: Lars Poulsen
Åge Hareide afslører, at Robert Skov havde fået landsholdsdebut, hvis ikke han var blevet skadet. Foto: Lars Poulsen

Robert Skov blev skadet i en tackling af Martin Mikkelsen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto FC København Dansk målkonge melder afbud: - Det er selvfølgelig ærgerligt

Superligatopscorer Robert Skov var tiltænkt spilletid i torsdagens testkamp mellem Danmark og Kosovo, hvis ikke Skov søndag var blevet skadet i FC Københavns sejr over Hobro i Superligaen.

Det siger landstræner Åge Hareide, der i Robert Skovs skadesfravær har indkaldt Jacob Bruun Larsen fra Dortmund til landsholdet.

- I forhold til Kosovo-kampen var det jo tanken at bruge Robert Skov der, så han kunne få debut. Nu må vi træne, og så må vi se, hvordan det ser ud.

- Hans fravær ændrer ikke vores planer så meget, det er mere synd for ham, at han ikke er her, når han nu var blevet landsholdsudtaget.

- Jeg tror, han havde fået debut, hvis han havde været frisk. Så havde det været et godt tidspunkt for ham at spille, siger Åge Hareide.

Får Jacob Bruun så lov til at spille torsdag?

- Det må vi se, siger Åge Hareide.

22-årige Robert Skov var med i Danmarks bruttotrup til VM sidste år, men har ikke tidligere været udtaget til en A-landskamp.

Den brandvarme FCK'er gør sig primært højrekanten.

Ifølge landstræner Åge Hareide giver 20-årige Jacob Bruun Larsen flere taktiske muligheder, da han dækker begge kanter i landsholdets 4-3-3-lignende formation.

- Det nemmeste var at se på Jacob, nu hvor vi har flere andre unge med. Han var også allerede i Danmark, for han skulle have mødtes med U21-landsholdet i dag, siger Åge Hareide.

Torsdag spiller Danmark på udebane mod Kosovo i en testkamp. Tirsdag i næste uge skal Danmark spille på udebane mod Schweiz i den første EM-kvalifikationskamp frem mod slutrunden i 2020.

Joachim Andersen er en af tre nye ansigter i landsholdstruppen mod Kosovo og Schweiz. De to andre er Philip Billing og Robert Skov. Foto: Tariq Mikkel Khan. Landsholdsfodbold Hareide forklarer sit valg: Han har lært det på den hårde måde

Pione Sisto spillede her mod Peru under VM.- Efteråret og starten af 2019 har været problematisk for ham. Han slider med spilletid på klubholdet og er nu fravalgt til landsholdstruppen. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold - Jeg er bekymret for Pione Sisto

Ole Gunnar Solskjær kender de rette folk og har formået at trykke på alle de rigtige knapper i United. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Derfor får han jobbet: Ole Gunnar forstår at smøre

Både AaB- og Brøndbymandskabet kæmper om at komme i top 6 i Superligaen. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Sport og Spil Slutspilskikser koster kassen

28 kommentarer
Vis kommentarer