Hareide forklarer førstevalg: Derfor blev det Jon Dahl

Åge Hareide fortæller, at Jon Dahl Tomasson fra start var hans førstevalg til assistenttrænerjobbet

Åge Hareide forklarer, hvorfor det blev Jon Dahl Tomasson, der blev assistent (Foto: Philip Davali)
Åge Hareide forklarer, hvorfor det blev Jon Dahl Tomasson, der blev assistent (Foto: Philip Davali)

Der skulle gå næsten tre måneder, fra Åge Hareide blev udnævnt til landstræner, til Jon Dahl Tomasson officielt blev hans assistent.

Men nordmanden har hele tiden vidst, hvem han gik efter.

- Jon var fra starten mit førstevalg som assistent, og jeg er rigtig tilfreds med, at det lykkedes at blive enig med Vitesse om, at han fra juni kan starte som min nye assistent, siger Hareide til DBU's hjemmeside.

Jon Dahl Tomasson er ny assistent (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 7. mar. 2016 - kl. 12:22 Officielt: Landsholdet snupper Jon Dahl

Han mener, at den tidligere angriber bringer en masse vigtige kompetencer med til stillingen.

- Jon kommer med en uvurderlig erfaring og har både som spiller og træner været en ledertype. Han besidder en ukuelig vindermentalitet og har vist, hvordan man formår at få det maksimale ud af sit talent i store klubber og i store ligaer.

- Så han ved, hvordan man får det maksimale ud af det potentiale, der er til stede i en trup. Og som noget helt afgørende, så har han et offensivt syn på fodbold og vil gerne underholde, lyder det fra Åge Hareide.

Jon Dahl tiltræder på en toårig kontrakt 1. juni, når han har gjort sæsonen færdig som assistenttræner i Vitesse.

Åge Hareide på hjemmebane i Molde. Nu gælder det Danmark. Foto: Phillip Devali Allan Olsen - 1. mar. 2016 - kl. 09:22 Velkommen Åge: Dig vil man gerne drikke bajere med

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere