Hareide giver Lindegaard comeback i rødt og hvidt

Efter tre år i kulden er Anders Lindegaard endelig tilbage i landsholdsvarmen

Se højdepunkter fra en af de kampe hvor Anders Lindegaard forsvarer målet for Manchester United. Her mod Club America i juli 2015. (Video: SNTV)

Da Anders Lindegaard i sin tid skiftede til mægtige Manchester United, drømte målmanden naturligvis om en fremtid i startopstillingen hos både 'De Røde Djævle' og det danske landshold.

Men Lindegaard tabte målmandskrigen på Old Trafford til David de Gea, og reseverollen betød, at han også gled ud af Morten Olsens landsholdstrup.

Se også: Målmandskrise på landsholdet: Han kan afløse Schmeichel

Målmanden var heller ikke med, da Åge Hareide udtog sit første danske landshold.

Her var Kasper Schmeichel vanen tro førstemålmand, mens Frederik Rønnow og Jonas Lössl var reserver.

Men søndag måtte Rønnow forlade landsholdslejren med trykkede ribben, mens Schmeichel forlod træningen med en øm lårmuskel.

Og selv om Leicester-målmanden på Twitter bedyrer, at der blot er tale om forsigtighed i forhold til en øm muskel, så tager Hareide ingen chancer.

Så efter tre år ude i landsholdsmørket er Lindegaard, der er udlejet til Preston North End, igen indkaldt til national tjeneste.

  Kasper Schmeichel nåede kun 20 minutters træning, før en muskelspænding i låret sendte ham tilbage til hotellet. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 27. mar. 2016 - kl. 11:11 Målmands-krise på landsholdet - Schmeichel skadet

-  Lindegaaard har stået godt, siden han kom til Preston, og har erfaring med A-landsholdet fra tidligere, siger Åge Hareide om den 32-årige målmand.

Anders Lindegaard var senest i truppe i 3-0 nederlaget til Makedonien i Skopje i februar 2013. Han støder til resten af truppen i Glasgow mandag.
Se også: Schöne: Jeg tager kampen op mod Eriksen

93 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere