Hareide i tvivl om Christian Eriksen

Landstræneren er i tvivl om han tager Christian Eriksen med til testkampen mod Sverige lørdag

Der er tvivl, om Christian Eriksen skal med til testkampen mod Sverige. Få seneste nyt om situationen her. Producer: Martin Lorentsen

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Christian Eriksen er altid første mand på holdkortet og landsholdets vigtigste spiller. Men landstræner Åge Hareide er i tvivl om, han skal tage sin store kreatør med til Sverige, når landsholdstruppen senere torsdag sætter kursen mod Stockholm.

Det peger i den grad in retning mod en landskamp uden Christian Eriksens deltagelse. Årsagen er den, at Christian Eriksens kæreste, Sabrina, har termin i de her dage og står foran at føde parrets første barn.

Christian Eriksen har haft en mobiltelefon med på træningsbanen i Helsingør for hurtigt at kunne sætte kursen mod Fyn, hvis fødslen sætter i gang.

- Vi må træffe en beslutning efter torsdagens træning. Der er lidt længere fra Stockholm til Odense frem for her fra Helsingør, forklarer Åge Hareide, der gerne vil have sin nøglespiller med til Sverige, men samtidig har fuld forståelse for, at Eriksen vil være med til familieforøgelsen.

- Hun har vist termin i dag. Vi må høre ham, hvordan situationen er. Hvis Christian bliver hjemme er det ingen katastrofe for os. Jeg har fuld respekt for, at han gerne vil være med til fødslen, siger Åge Hareide.

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

Det er trods alt bedre at undvære Christian Eriksen i en testkamp mod Sverige fremfor til de vigtige kampe ved VM, hvor første opgør er om 16 dage mod Peru.

Eriksen deltagelse i testkampen mod Sverige er tvivlsom. Foto: Foto: Liselotte Sabroe
Eriksen deltagelse i testkampen mod Sverige er tvivlsom. Foto: Foto: Liselotte Sabroe

Alle mand med til Sverige
Åge Hareide og landsholdstruppen rejser torsdag eftermiddag til den svenske hovedstad. Her tager ham samtlige spillere med på turen. Det gælder også de to skadede spillere – Andreas Bjelland og Nicklas Bendtner.

- Vi har hele behandlingsstaben med til Stockholm. Her må vi teste spillerne og har desuden en træning søndag i Stockholm, inden vi rejser hjem, forklarer landstræneren, der mandag skal sætte navn på sine 23 spillere til VM.

Danmark kan skifte ud blandt de 23 VM-udtagne spillere helt op til to døgn før den første kamp, men det kræver, at der opstår en akutskade i truppen.

- Jeg forventer ikke vi kan melde Nicklas Bendtner og Andreas Bjelland ind på det felt, fordi de har været skadet i forvejen.

Premier League Medier: Historisk ændring på vej i Premier League

Kronprins Frederik fylder 50 i disse dage, og tirsdag deltog han i fodboldtræning sammen med landsholdsspillere, og børnene kunne spørge til Kronprinsens egen fodboldkarriere. Foto: Jonas Olufson Landsholdsfodbold Kan kronprins Frederik spille fodbold?

Nicklas Bendtner VM 2018 Bendtner med god melding: Men opgiver rekorden

48 kommentarer
Vis kommentarer