Hareide om sygdom: - Det var rigtig hårdt

Efter halvanden måneds sygemelding var Åge Hareide mandag tilbage på arbejde på DBU's kontor i Brøndby

Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Danmarks norske fodboldlandstræner, Åge Hareide, havde mandag første arbejdsdag på Dansk Boldspil-Unions (DBU) kontor i Brøndby efter at have været sygemeldt i halvanden måned.

Hareide fik en infektion i knæet, som gjorde, at han måtte melde fra til Danmarks to seneste landskampe mod Gibraltar og Georgien.

Til DBU's Facebook-side 'Herrelandsholdet' fortæller landstræneren, at det har været svært at undvære fodbolden i halvanden måned.

- Fodbold har været mit liv, og pludselig blev det taget fra mig. Også muligheden for at være sammen med drengene og kun kunne snakke med dem i telefonen. Det var rigtig hårdt, og det er første gang, jeg har oplevet det, siger han.

- Jeg havde det skidt undervejs, og specielt når der kommer to landskampe oven i det hele, så var det hårdt.

Han melder sig dog fit for fight igen.

- Jeg har det fint nu. Jeg har fået fantastisk behandling den seneste halvanden måned. Professionel hjælp og dygtige folk omkring mig. Det sætter jeg stor pris på, lyder det fra nordmanden.

Og første arbejdsdag handlede ikke bare om at stemple ind og vise sit ansigt igen. Arbejdet frem mod EM-kvalifikationskampen mod Schweiz 12. oktober blev straks sat i gang.

- Vi har haft møde i dag med scouts, som har kigget på Schweiz, og Jon (assistenttræner Jon Dahl Tomasson, red.) er kommet op fra Holland.

- Vi har siddet hele dagen og snakket om Schweiz, og hvem vi skal bruge. Så det har været helt fantastisk, siger Åge Hareide.

Uden ham ved roret vandt Danmark problemfrit ude mod miniputten Gibraltar med 6-0, mens Danmark måtte nøjes med 0-0 i Georgien.

Danmark er nummer to i sin kvalifikationsgruppe med ni point efter fem kampe. Irland fører med 11 point, mens Schweiz er et enkelt point efter - og har spillet en kamp færre.

Nummer et og to kvalificerer sig til EM.

Seriøst store nosser!

Ærlig Brøndby-boss: - Jeg er gal

Superligaen Indefra: Klar med kæmpe pengesæk til stjernen

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind