Hareide om sygdom: - Det var rigtig hårdt

Efter halvanden måneds sygemelding var Åge Hareide mandag tilbage på arbejde på DBU's kontor i Brøndby

Under Hareides sygdom har assistenttræner Jon Dahl Tomasson ledet landsholdet som her i kampen mod Gibraltar, der endte med en seksmåls-sejr. Video: Discovery Networks Danmark.

Danmarks norske fodboldlandstræner, Åge Hareide, havde mandag første arbejdsdag på Dansk Boldspil-Unions (DBU) kontor i Brøndby efter at have været sygemeldt i halvanden måned.

Hareide fik en infektion i knæet, som gjorde, at han måtte melde fra til Danmarks to seneste landskampe mod Gibraltar og Georgien.

Til DBU's Facebook-side 'Herrelandsholdet' fortæller landstræneren, at det har været svært at undvære fodbolden i halvanden måned.

- Fodbold har været mit liv, og pludselig blev det taget fra mig. Også muligheden for at være sammen med drengene og kun kunne snakke med dem i telefonen. Det var rigtig hårdt, og det er første gang, jeg har oplevet det, siger han.

- Jeg havde det skidt undervejs, og specielt når der kommer to landskampe oven i det hele, så var det hårdt.

Han melder sig dog fit for fight igen.

- Jeg har det fint nu. Jeg har fået fantastisk behandling den seneste halvanden måned. Professionel hjælp og dygtige folk omkring mig. Det sætter jeg stor pris på, lyder det fra nordmanden.

Og første arbejdsdag handlede ikke bare om at stemple ind og vise sit ansigt igen. Arbejdet frem mod EM-kvalifikationskampen mod Schweiz 12. oktober blev straks sat i gang.

- Vi har haft møde i dag med scouts, som har kigget på Schweiz, og Jon (assistenttræner Jon Dahl Tomasson, red.) er kommet op fra Holland.

- Vi har siddet hele dagen og snakket om Schweiz, og hvem vi skal bruge. Så det har været helt fantastisk, siger Åge Hareide.

Uden ham ved roret vandt Danmark problemfrit ude mod miniputten Gibraltar med 6-0, mens Danmark måtte nøjes med 0-0 i Georgien.

Danmark er nummer to i sin kvalifikationsgruppe med ni point efter fem kampe. Irland fører med 11 point, mens Schweiz er et enkelt point efter - og har spillet en kamp færre.

Nummer et og to kvalificerer sig til EM.

Brian Priske havde skruet et fremragende offensivt udtryk sammen på FCM-mandskabet. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Seriøst store nosser!

Niels Frederiksen var gal efter Brøndbys pinlige indsats i Esbjerg (Foto: Frank Cilius, Ritzau/Scanpix) Brøndby Ærlig Brøndby-boss: - Jeg er gal

Saba Lobjanidze har været en særdeles vigtig spiller for Randers siden skiftet i sommeren 2017. Foto: Henning Bagger. Sport og Spil Superligaen Indefra: Klar med kæmpe pengesæk til stjernen

5 kommentarer
Vis kommentarer