Hareide sender Andreas Christensen hjem til Chelsea

Peter Ankersen og Lasse Nielsen er indkaldt til det danske landshold, da Andreas Christensen er sendt hjem

Forsvarsspilleren Andreas Christensen forlader den danske landsholdslejr og bliver sendt hjem til London og Chelsea for at undgå en overbelastningsskade.

I stedet er FC Københavns Peter Ankersen og Malmös Lasse Nielsen indkaldt til landsholdet, siger Åge Hareide på et pressemøde efter 1-0-sejren over Panama.

- Andreas Christensen sender vi hjem til London. Ham vil vi ikke tage risiko med.

- Vi henter Peter Ankersen og Lasse Nielsen ind, så vi er dækket godt nok forsvarsmæssigt, siger Åge Hareide.

I forvejen har nordmanden måttet se bort fra Jannik Vestergaard og Andreas Bjelland til den aktuelle landsholdssamling, da begge døjer med skader.

Hareide forventer ikke, at Andreas Christensens skade er alvorlig.

- Jeg kan ikke sige, hvad der eksakt er galt med Andreas Christensen, men det er en lille overanstrengelse. Det er ikke alvorligt, men det kan det blive.

- Det er lidt en streg i regningen, fordi vi gerne ville have testet ham som både midterforsvar og defensiv midtbane, siger Åge Hareide.

Landstræneren bringer Mike Jensen, Lukas Lerager og Lasse Schöne i spil til at aflaste William Kvist på den defensive midtbane.

Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold 12 kampe uden nederlag: Sisto strålede i historisk sejr

Premier League United bekræfter bombe: Zlatan stopper øjeblikkeligt

Det bliver dyrere for danskerne at streame blandt andet Champions League, Premier League og Formel 1. Foto: AP Anden sport Nu bliver det dyrere at streame sport i Danmark

Sport og Spil Når spillere går amok: De er historiens værste

3 kommentarer
Vis kommentarer