Annonce:
Annonce:

Hareide: Ståle bør blive Norges næste landstræner

Den danske landstræner, Åge Hareide, anbefaler Norges fodboldforbund at kigge mod København, når Norge engang skal have ny landstræner

Åge Hareide (t.h.) anser FCK-manager Ståle Solbakken som det naturlige valg, som Norges næste landstræner. Foto: Lars Poulsen
Åge Hareide (t.h.) anser FCK-manager Ståle Solbakken som det naturlige valg, som Norges næste landstræner. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Norges fodboldlandstræner, Per-Mathias Høgmo, er ikke en særlig populær skikkelse blandt norske fodboldtilhængere og de norske medier for tiden.

Nordmændene har tabt syv ud af de seneste ti landskampe, og i VM-kvalifikationens første runde blev Norge kørt rundt på røv og albuer af Tyskland på hjemmebane. En kamp Norge slap fra med et 3-0 nederlag.

Senest har Høgmo gjort sig upopulær ved at udråbe Norge som 'ganske kneben' favorit inden kvalifikationskampen mod Aserbajdsjan - nummer 133 på FIFA's verdensrangliste.

Det har igen fået folkeopstandelsen til at rejse sig mod den norske landstræner, og flere medier og eksperter råber igen på en ny landstræner - og helst FC Københavns manager, Ståle Solbakken.

Efter ny norsk landsholdsdukkert: Giv os Ståle!

Annonce:

Det norske medie vg.no mødte onsdag op i København for at høre, hvem den danske landstræner, Åge Hareide, peger på som ny norsk landstræner, hvis nu ikke Per-Mathias Høgmo holder meget længere i jobbet.

- Der er en her i København, som bør være en varm kandidat. Ståle har gjort et fantastisk stykke arbejde i FCK. Hvis han har lyst, bør Norge vælge ham. Han har dygtigt bygget FCK op igen, siden han kom tilbage til klubben, siger Åge Hareide til vg.no uden at nævne andre kandidater til posten.

Barsk Tøffe: Stop piberiet, Ståle!

Den danske landstræner vil dog ikke hoppe med på folkestemningen og mediebølgen i Norge, som kræver Høgmos afgang, hvis ikke det bliver til seks point mod Aserbajdsjan og San Marino i de kommende to kampe.

- Skal man gøre noget med fodboldlandsholdet her og nu, kan det være vanskeligt at få fat i den rigtige person. I får mig ikke til at råbe på, at man skal skifte folk ud hele tiden. Det er lang vej tilbage i kvalifikationen, siger Åge Hareide til vg.no og fortsætter:

Annonce:

- Nu er der en stemning af, at man vil have Per-Mathias' hoved på et fad. Jeg er nødt til at være kollegial som træner og ikke mene for meget om det. Der er i forvejen alt for mange, som mener alt for meget. Og de som har disse meninger, har ofte selv været ude for at blive kritiseret, siger Åge Hareide, der mener, at kritikken af Per-Mathias Høgmo og Norge har været for hård efter nederlaget mod Tyskland.

Polakkerne er sejrssikre: Vi bør slå Danmark

Ståle i hård kritik af egen angriber

Åge Hareide vil besøge Celta Vigo efter Wass-afbud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: